Wozniacki åbner 2019 med sikker sejr i New Zealand

Starten var usikker, men Wozniacki sejrede over Laura Siegemund ved første runde i ASB Classic i New Zealand.

Caroline Wozniacki slog tyske Laura Siegemund med 6-3, 6-2 ved ASB Classic i Auckland, New Zealand. (Foto: Edgar Su © Scanpix)

Caroline Wozniacki indledte 2019 med en sikker sejr over tyske Laura Siegemund i første runde ved ASB Classic i Auckland, New Zealand.

Wozniacki vandt med cifrene 6-3, 6-2.

Den danske tennisstjerne kom ikke overbevisende fra start, og selv om hun i første sæt hele tiden holdt Siegemund fra at få overhånden, så spillede Wozniacki mere defensivt og holdt sig tilbage på banen.

Men danskeren udnyttede strategisk sin modstanders fejl og fik lukket sættet 6-3 efter godt og vel 40 minutters spil.

I andet sæt kom Wozniacki bedre fra start og fik hurtigt bragt sig foran til 3-0. Men danskeren lukkede med en ufokuseret serv tyskeren ind i kampen, og Siegemund fik kæmpet sig til 2-3.

Netop som temperaturen på ASB Tennis Centre næsten nåede 40 grader, fik Wozniacki dog genvundet kontrollen. Hun kom længere frem på banen og udnyttede en række fejl fra Siegemund. Sættet endte 6-3 til danskeren.

Det er første gang, Wozniacki og Siegemund mødes i karrieren. Tyskeren har tidligere været blandt de 30 bedste spillere i verden, men er lige nu uden for top 100 efter en alvorlig knæskade i 2017.

Siegemund var således kun tilmeldt ASB Classic som såkaldt "lucky loser", da hun tabte sin kvalifikationskamp søndag, men er kommet med på grund af et afbud.

Med sejren over Siegemund kan Caroline Wozniacki se frem til at møde canadiske Bianca Andreescu i anden runde torsdag.

Wozniacki kan se tilbage på et 2018, der har budt på en række flotte resultater - særligt hendes sejr i Australian Open i januar. En titel, hun skal forsøge at forsvare om små to uger.

Derudover vandt danskeren titler ved Eastbourne International og China Open. Hun sluttede 2018 som verdensranglistens nummer tre.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter