Wozniacki årets tennisspiller igen

Helt som ventet blev Caroline Wozniacki årets danske tennisspiller 2009 - en pris, som hun også fik sidste år.

Caroline Wozniacki blev kåret som Årets Tennisspiller - her med kulturminister Carina Christensen. (Foto: Scanpix © Scanpix)

Helt som ventet blev Caroline Wozniacki årets danske tennisspiller 2009 - en pris, som hun også fik sidste år.

Den nu 19-årige verdensstjerne kan se tilbage på et år, hvor hun var i finalen i Grand Slam-turneringen US Open, mens hun nåede frem til fjerde runde i Wimbledon og tredje runde i både Australian Open og French Open.

Caroline Wozniacki er i årets løb rykket fra en 12.-plads og op som nummer fire på verdensranglisten, og hun har undervejs vundet tre WTA-turneringer.

Sæsonens absolutte højdepunkt var US Open-finalen mod belgieren Kim Clijsters, mens WTA-sejrene blev hentet hjem i Ponte Vedra Beach, Eastbourne, New Haven.

Derudover har hun også vundet en double-titel i Memphis, mens hun tabte finalen i single. Hun tabte også finalerne i Charleston, Madrid og Båstad.

De mange flotte resultater kan også ses på hendes bankkonto - i 2009 har Caroline Wozniacki tjent, hvad der svarer til små 12 millioner kroner alene i præmiepenge.

Grage bedste junior

Mai Grage fik titlen som årets juniorspiller. Hun er den bedst placerede dansker på juniorernes verdensrangliste, hvor hun er rykket fra en placering som nummer 301 til 40.-pladsen.

Hun har vundet to turneringer i år - en i Sverige og en i Marokko.

 

Facebook
Twitter