Wozniacki færdig i Australien

Caroline Wozniacki er ude af tennisturneringen Australian Open efter nederlag til spanske Garbine Muguruza.

Caroline Wozniacki er ude af tennisturneringen Australian Open efter nederlag til spanske Garbine Muguruza i tre sæt. Danskeren nåede tredje runde.

Caroline Wozniacki er ude af tennisturneringen Australian Open efter nederlag til spanske Garbine Muguruza i tre sæt. Danskeren nåede tredje runde.

Det bliver ikke til flere kampe for den danske tennisspiller Caroline Wozniacki ved dette års udgave af Australian Open. Wozniacki tabte lørdag morgen dansk tid til den unge spanier Garbine Muguruza i tre sæt med cifrene 6-4, 5-7, 3-6.

Muguruza har vundet før

Endestationen blev dermed tredje runde for danskeren. Det lignede ellers, at Wozniacki skulle gøre kort proces og nappe sejren allerede efter andet sæt, men den 20-årige spanier kæmpede sig tilbage efter at have lavet en del uprovokerede fejl i starten af kampen.

I tredje sæt var billedet omvendt. De to spillere har mødt hinanden en enkelt gang før, og der overraskede Muguruza ligeledes ved at tage sejren i to sikre sæt 6-2, 6-4. Det var i tredje runde af WTA-turneringen i Miami i marts sidste år.

Løchte også ude

Også den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen er færdig ved Australian Open, efter at han natten til lørdag dansk tid tabte i anden runde i doublerækken.

Sammen med sin svenske makker, Johan Brunström, tabte han til de 11.-seedede franskmænd Julien Benneteau og Edouard Roger-Vasselin 6-0, 5-7, 3-6.