Wozniacki i skuffende exit: Ude af French Open efter første runde

Den danske tennisprofil tabte overraskende i tre sæt til upåagtede Veronika Kudermetova fra Rusland.

Caroline Wozniacki tabte i første runde ved French Open i Paris (Foto: Vincent kessler © Scanpix)

Caroline Wozniacki er ude af årets udgave af den prestigefyldte Grand Slam-turnering French Open.

Den danske tennisstjerne fik ellers en forrygende start mod russeren Veronika Kudermetova og vandt første sæt overbevisende 6-0.

Men tidligt i andet sæt ændrede kampbilledet sig markant. Den 22-årige russer fik smidt nerverne og fik pludselig overtaget mod Caroline Wozniacki.

Danskeren tabte andet sæt 3-6.

I det tredje og afgørende sæt fortsatte russeren, der rangerer som nummer 68 i verden, de fine takter, og så måtte Caroline Wozniakci se endnu et sætnederlag i øjnene - 3-6.

  • Caroline Wozniacki spillede opgøret med en forbinding rundt om den ene lægmuskel, som har været skadet tidligere på sæsonen. (Foto: Vincent kessler © Scanpix)
  • I første sæt var Caroline Wozniacki altdominerende. Hun vandt 6-0, men tabte efterfølgende andet og tredje sæt. (Foto: Vincent kessler © Scanpix)
  • Modstanderen i dagens førsterundekamp var russeren Veronika Kudermetova (Foto: Vincent kessler © Scanpix)
1 / 3

Caroline Wozniackis helbred har været genstand for spekulation i store dele af sæsonen, hvor diverse skader har tvunget hende til flere afbud.

Ved dagens opgør spillede danskeren også med en stor forbinding om den ene lægmuskel, men det er endnu klart, om hun var hæmmet af en skade.

Senest måtte Caroline Wozniacki trække sig med en skade, da hun tidligere på måneden spillede Italian Open i Rom.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk