Wozniacki: Jeg er ikke langt fra toppen

Caroline Wozniacki var meget tilfreds med dagens spil, hvor hun besejrede kroatiske Petra Martic sikkert.

Caroline Wozniacki mener ikke, at hun er langt fra at være 100 procent. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Det er blevet til lige præcis den start på 2018, som man kunne håbe på for Caroline Wozniacki, der har vundet de to første kampe i WTA-turneringen i Auckland.

I dag gik det ud over kroatiske Petra Martic med sætcifrene 6-2, 6-2, og danskeren er dermed klar til kvartfinalen, hvor amerikanske Sofia Kenin venter.

- Jeg synes, at jeg spillede ret godt. Jeg forsøger at forblive aggressiv og få nogle gode førsteserver ind. Jeg laver stadig nogle uprovokerede fejl. Når jeg træner, føler jeg, at den sidder der hver gang, men det kræver bare nogle kampe, før jeg er på 100 procent, siger danskeren til publikum umiddelbart efter kampen.

Der var også en spinkel mulighed for, at Wozniacki kunne tage førstepladsen på verdensranglisten, hvis alle resultaterne gik danskerens vej i denne uge. Muligheden forsvandt dog onsdag, da Simona Halep vandt sin 2. rundekamp i Brisbane.

Wozniacki har været i finalen før i Auckland tilbage i 2015, hvor hun måtte se sig slået af Venus Williams. Kvartfinalen mod Kenin bliver spillet torsdag morgen omkring klokken 7.00.

Facebook
Twitter