Wozniacki: Jeg skal bedre fra start

Caroline Wozniacki møder tirsdag aften Daria Gavrilova i 2. runde i Qatar Open.

Caroline Wozniacki vandt mandag sin første kamp i mere end en måned. (Foto: PAUL CROCK © Scanpix)

Det danske tennis-es har haft en svær start på 2016.

Førsterunde-exit i Australian Open og et nederlag i første kamp i Skt. Petersborg har sendt Caroline Wozniacki ud af verdensranglistens top-20 for første gang i otte år.

Mandag fik Wozniacki så endelig hul på bylden og kunne notere sig en tiltrængt sejr, da hun slog kroaten Ana Konjuh i tre sæt i Qatar Open.

- Det var den første kamp i turneringen, og du vil bare i gang. Jeg ramte ikke bolden særlig godt, og det gjorde hun, lød det fra Caroline Woznacki efter sejren.

Møder australsk fighter

I anden runde venter verdens nummer 35, australieren Daria Gavrilova. En modstander som Woznaicki aldrig før har stået overfor i kamp. Og det spillemæssige niveauet skal ifølge Wozniacki selv gerne hæves i forhold til opgøret mod Konjuh.

- Forhåbentlig bliver den næste kamp bedre og min start skulle også gerne blive bedre. Jeg har trænet med hende et par gange, men jeg har aldrig spillet en kamp mod hende.

- Hun er en fighter. Hun kommer med en masse forskellige slag og hun får dig til at skulle arbejde hårdt, sluttede Caroline Wozniacki.

Wozniackis opgør mod Gavrilova er planlagt til at starte kl. 19.30 i aften dansk tid.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve