Wozniacki: Min ære er krænket

Caroline Wozniacki er godt gammeldags træt af, at hun har skullet forsvare sit exit af Luxembourg Open, hvor hun opgav på grund af en skade.

Caroline Wozniacki er træt af at skulle forsvare sig over for anklager om aftalt spil. (Foto: Toru Yamanaka © Scanpix)

Caroline Wozniacki er godt gammeldags træt af, at hun har skullet forsvare sit exit af Luxembourg Open, hvor hun måtte trække sig foran 7-5 og 5-0 mod Anne Kremer.

- Det irriterer mig grænseløst, at jeg er blevet beskyldt for match-fixing, efter at jeg forleden trak mig ud af kampen mod Anne Kremer med en skade. Min ære er krænket, siger hun til B.T.

Spiller ikke selv

Den 19-årige tennisstjerne fastslår at diverse bookmakere og spillere var det sidste hun tænkte på, da hun sagde tak for kampen før tid.

- Bookmaker-spil interesserer mig overhovedet ikke. Faktisk tager jeg afstand fra det. I hele mit liv har jeg aldrig nogensinde gamblet, siger Wozniacki.

Luxembourg Opens turneringsdirektør, Danielle Koster-Maas, sagde fredag, at Caroline Wozniackis beslutning om at trække sig i stedet for at kæmpe det sidste parti hjem og så trække sig var et udtryk for, at hun er en fair sportskvinde.

Det går fortsat fremad med helingen af den lårskade, som tvang Caroline Wozniacki til at trække sig, og hun forventer at være klar til sæsonfinalen i Qatar, hvor første kamp spilles på tirsdag.

Facebook
Twitter