Wozniacki risikerer første grand slam-afbud i syv år

Caroline Wozniacki er så plaget af sine knæproblemer, at hun er tvivlsom til French Open.

Caroline Wozniacki mærkede første gang til sine knæproblemer ved WTA-turneringen i Madrid. (Foto: Zipi © Scanpix)

Når verdens mest prestigefyldte grusturnering French Open begynder på søndag, kan det meget vel være uden Caroline Wozniacki på deltagerlisten. Den danske tennisdronning har ikke været i stand til at løbe eller sætte af til serv i flere uger på grund af smerter i sit venstre knæ, og derfor er hun tvivlsom til grand slam-turneringen.

- Vi tager til Paris, og Caroline stiller nok også op til sin kamp i første runde og forsøger at spille, men vi beslutter os først i sidste øjeblik, og det bliver i så fald uden at have træner i længere tid, siger Piotr Wozniacki, far og træner, til Ekstra Bladet.

Det vil i så fald være første gang, at Wozniacki må melde afbud til en grand slam-turnering. For siden debuten ved netop French Open i 2007 har hun optrådt ved 28 grand slam-turneringer på stribe.

Piotr Wozniacki fortæller desuden til avisen, at datterens knæ har svært ved at få en længere periode med ro, da græssæsonen – med Wimbledon som kulminationen – begynder efter French Open. Først herefter er der luft i turneringskalenderen, hvis ikke makkerparret vælger at tage en ufrivillig pause inden da.