Wozniacki ser frem til årsfinalen

Caroline Wozniacki og Maria Sharapova har som de første singlespillere kvalificeret sig til WTA Championships, der afslutter sæsonen.

- Forhåbentlig kan vi lave et godt show, siger Caroline Wozniacki. (Foto: EMMANUEL DUNAND © Scanpix)

Caroline Wozniacki og Maria Sharapova har som de første singlespillere kvalificeret sig til WTA Championships, der hvert år spilles som afslutning på sæsonen blandt de otte bedste på WTA Touren.

Masters-turneringen, der har fem millioner dollars i præmiepenge, finder sted sidst i oktober i Tyrkiet, og det er tredje år i træk, at den danske verdensetter er med.

- Jeg er begejstret for at have kvalificeret mig til Istanbul, siger Wozniacki til wtatennis.com.

- Det er altid et stort mål for topspillerne at slutte året der. Det er en vidunderlig by, og det bliver dejligt at spille foran en ny gruppe fans. Forhåbentlig kan vi lave et godt show og levere en spændende afslutning på året, siger Caroline Wozniacki.

Hun har scoret 6.276 point til verdensranglisten i år, mens Maria Sharapova optjent 5.985 point.

Wozniacki, Sharapova og doublen Kveta Peschke/Katarina Srebotnik, der også er kvalificeret, fik en hyldesttale af formanden for WTA, Stacey Allaster. Om Wozniacki sagde han:

- Caroline har været utrolig stabil i sine optrædener over det seneste år og er tæt på at indehave førstepladsen på verdensranglisten i 12 måneder.

Wozniacki skal i aktion kl. 1 i nat, når hun møder Svetlana Kuznetsova i ottendedelsfinalen.

Facebook
Twitter