Wozniacki: Svært at få en rytme mod Giorgi

Caroline Wozniacki ved, at der venter en svær modstander i morgendagens 3. rundeopgør i Wimbledon.

Caroline Wozniacki er klar til opgøret mod italienske Camila Giorgi. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS (Foto: adrian dennis © Scanpix)

Det har været en god start på Wimbledon-turneringen for Caroline Wozniacki, der er kommet forholdsvis nemt videre til 3. runde. I morgen venter italienske Camila Giorgi, der er seedet 31.

Italieneren er kendt for at tage mange chancer i sit spil, hvilket betyder, at hun enten slår en vinder eller laver en fejl, og det kommer til at have en påvirkning på Wozniackis spil.

- Mod hendes type bliver man aldrig helt komfortabel derude. Det bliver sådan noget, hvor man ikke rigtig får en rytme, men jeg skal gøre, hvad jeg kan, og så længe jeg vinder, så er jeg tilfreds, siger Wozniacki efter dagens træning.

Aggressiv spillestil

- Jeg skal ind og prøve at spille aggressivt og få dybde på mine slag samt serve og returnere godt. Det er nøglen, tror jeg. Man ved, at hun kan spille op og ned, og man må bare acceptere, at hun slår nogle vildt gode salg engang imellem, siger hun.

De to spillere har mødt hinanden tre gange tidligere. To gange er det endt med en sejr til Giorgi, mens Wozniacki vandt sidste år på græs i Eastbourne.

Det var en rigtig god kamp mod hende i Eastbourne. Vi spillede mange lange dueller, og det var en kamp på rigtig højt niveau, forklarer Wozniacki.

Det er endnu uvist, hvornår på dagen, at kampen bliver lagt.

Facebook
Twitter