Wozniacki taber maraton-kamp til stædig kineser

Caroline Wozniacki er ude af WTA-turneringen i Indian Wells.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki endte, efter en usædvanlig lang kamp, med at tabe til kineseren Shuai Zhang. (Foto: MIKE NELSON © Scanpix)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er ude af WTA-turneringen i Indian Wells, efter at hun i anden runde har tabt til Shuai Zhang fra Kina.

Der skulle tre tætte sæt til, før kineseren kunne hive sejren hjem med cifrene 4-6, 7-6, 7-5.

Det var Wozniackis første kamp i turneringen, hvor hun som 20.-seedet sad over i første runde.

Efter tre timer og 24 minutter var det dog slut for danskeren.

Wozniacki kom foran 4-1 i tredje sæt

I tredje sæt lagde Wozniacki ellers bedst ud og kom foran 4-1. Danskeren kunne dog ikke holde fast i føringen mod den stædige kineser.

Shuai Zhang kom videre til anden runde, efter at hendes modstander i turneringens første kamp trak sig midt i kampen.

27-årige Zhang har dog overrasket positivt ved tidligere på året at nå kvartfinalen i grand slam-turneringen Australian Open og senest ved at vinde en mindre turnering i Californien.

Hun er siden årsskiftet gået fra at være nummer 186 på verdensranglisten til sin nuværende placering som nummer 69. Caroline Wozniacki er rangeret som nummer 25 i verden.

Den kvindelige tenniselite er godt repræsenteret i Indian Wells, men Caroline Wozniacki er ikke den eneste seedede spiller, der tidligt må forlade turneringen.

Australian Open-vinderen Angelique Kerber, der var andenseedet, og fjerdeseedede Garbiñe Muguruza tabte også deres første kamp i turneringen.

/ritzau/

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve