Wozniacki videre i Beijing efter tre sæt

Caroline Wozniacki er klar til anden runde i China Open efter sejr i tre sæt over Coco Vandeweghe fra USA.

Caroline Wozniacki of Denmark hits a return during her second round match against Katerina Siniakova at the WTA Wuhan Open tennis in Wuhan, in China's central Hubei province on September 27, 2016. / AFP PHOTO / GREG BAKER (Foto: GREG BAKER © Scanpix)

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki fortsætter de gode takter, der i den seneste måned har resulteret i stor fremgang på verdensranglisten.

Søndag banede hun sig vej til anden runde i China Open, en af de såkaldte Premier Mandatory-turneringer, der rangerer lige under de fire grand slam-events.

Wozniacki, der ligger nummer 22 på verdensranglisten, vandt over amerikaneren Coco Vandeweghe, verdens nummer 32, med cifrene 6-1, 2-6, 6-4.

Wozniacki havde ikke de store problemer med at holde serv i indledningen, så da hun selv kom på tavlen med et servegennembrud til 3-1, var grundstenen lagt til at tage første sæt.

Danskeren brød endnu en gang til 5-1 og servede derefter sættet sikkert hjem efter bare 28 minutter.

Men så skiftede kampen karakter fra begyndelsen af andet sæt. Vandeweghe udnyttede sin første breakbold i kampen til at komme på 2-0 og servede sig derefter foran 3-0.

Nu venter Vinci

Amerikaneren begyndte pludselig at diske op med en række vinderslag, og danskeren havde intet modsvar. Med endnu et servegennembrud nappede Vandeweghe sættet med 6-2.

Men Wozniacki var stærkest, da det hele skulle afgøres i tredje sæt. Med et skarpt forhåndslag brød hun til 2-1, og så var det som om, amerikaneren mistede troen på sejren.

Danskeren kom på 5-1, inden hun lod Vandeweghe komme lidt tilbage i opgøret. Ved stillingen 5-4 lykkedes det endelig Wozniacki at serve sejren hjem på den tredje matchbold.

I anden runde venter nu italieneren Roberta Vinci, som i første runde vandt 6-0, 3-6, 6-3 over kineseren Saisai Zheng.

Det bliver sjette gang, at Wozniacki møder 33-årige Vinci, som ligger nummer 15 i verden. Danskeren fører 3-2 indbyrdes og har vundet ved de to seneste lejligheder på hardcourt, som også er underlaget i Beijing.

/ritzau/

Facebook
Twitter