Wozniackis storebror hylder succesen: Hun har længe sukket efter en grand slam

Sejren i Australian Open kan danne grobund for flere sejre til Caroline Wozniacki, mener hendes bror.

Det var en af de største danske sportspræstationer, der lørdag udfoldede sig i den australske by Melbourne. Tennisstjernen Caroline Wozniacki vandt Australian Open og dermed sit første grand slam-trofæ nogensinde, og det glæder broderen Patrick Wozniacki.

- Det var meget nervepirrende. Underholdende, dramatisk, men mest af alt meget forløsende, at hun endelig vandt den her grand slam-titel, som hun så længe har sukket efter, siger Patrick Wozniacki til DR.

Sejren i en af årets fire grand slam-finaler er en enorm bedrift, og efter Caroline Wozniackis flotte sæson i 2017, kan dette danne grobund for endnu flere succeser i fremtiden, mener broderen.

- Det betyder rigtig meget. Nu har hun fået troen på, det kan lade sig gøre. Når hun kommer ind til de næste grand slam-turneringer, så har hun troen på, at hun godt kan vinde de turneringer, der kører over to uger.

VIDEO Sejlende i gondol - Wozniacki fejret i Melbournes botaniske have

- Hun vandt sæsonfinalen sidste år, og nu vandt hun Australian Open. Det gør, at når hun står i semifinaler eller måske en finale igen, så er nerverne smidt. Hun ved, hvad der skal til for at stå med det store trofæ, og det, tror jeg, vil have en positiv indvirkning på hendes kommende turneringer. Ikke kun grand slam, men også WTA-turneringer, siger Patrick Wozniacki.

Caroline Wozniacki skal allerede videre til næste turnering i Sankt Petersburg, som begynder mandag. Her træder hun dog først i anden runde af St. Petersburg Ladies Trophy, hvor hun er førsteseedet.

Facebook
Twitter