Wozniackis svenske modstander: 'Caroline er en af turneringens bedste'

Larsson, der møder Caroline Wozniacki i anden runde ved Australian Open, ser frem til en udfordrende kamp.

Johanna Larsson er aldrig nået længere end anden runde ved Australian Open, og nu hedder modstanderen Caroline Wozniacki. (Foto: Tony O'Brien © Scanpix)

Der er ingen tvivl om, at Caroline Wozniacki er én af de bedste spillere ved Australian Open i år. Og derfor tager man sine forholdsregler.

Sådan siger svenske Johanna Larsson, der står over for danskeren i anden runde ved turneringen i Melbourne, der spilles tidligt onsdag morgen dansk tid.

- Det bliver naturligvis en meget svær kamp. Det er der ingen tvivl om. Men jeg føler mig klar. Jeg har set hendes spil og forberedt mig på det, siger Johanna Larsson.

- Caroline er en af de bedste spillere i turneringen, og hun spiller godt i øjeblikket.

Svenskeren vandt sin første kamp ved Australian Open over Vera Lapko mandag.

Det første opgør

Larsson og Wozniacki har ikke mødt hinanden i åben kamp før. Larsson er i øjeblikket nummer 75 på verdensranglisten og er useedet i turneringen.

Og selv om Wozniacki, der er seedet nummer tre og har samme placering på verdensranglisten, er den forsvarende mester i Melbourne, vil den 30-årige svensker ikke erklære kampen for afgjort på forhånd.

- Jeg har brugt min træning på at forberede mig på hendes spil, og jeg føler mig godt tilpas. Jeg skal presse på, siger svenskeren.

I et interview med det svenske nyhedsbureau TT tilføjer Larsson, at hun kan gå til kampen med friere tøjler uden at holde igen, da det meste af presset vil ligge på Wozniacki.

Johanna Larssons bedste placering ved Australian Open var i 2015 og 2016, hvor hun nåede anden runde.

Kampen mellem Wozniacki og Larsson spilles midt på dagen lokal tid, og det kan blive en udfordring på grund af varmen, forklarer svenskeren.

- Jeg skal bruge tid på restitution og at komme til hægterne. Det var meget varmt i går (mandag, red), siger Larsson.

Varmen har allerede tvunget én spiller til at trække sig fra turneringen tirsdag, hvor tyske Andrea Petkovic besvimede og måtte udgå fra sin kamp mod rumæneren Irina-Camelia Begu.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter