Tugwell dømt for dokumentfalsk

Bordtennisspilleren Finn Tugwell har fået 40 dages betinget fængsel for at køre rundt med handicapskilt i bilen.

Finn Tugwell får en knuser af Michael Maze. Tugwell har nok også brug for lidt trøst ovenpå dagens dom. (Foto: Teh Eng Koon © Scanpix)

Bordtennisspilleren, Finn Tugwell, blev onsdag idømt 40 dages betinget fængsel for dokumentfalsk ved byretten i København. Det skriver Ekstra Bladet.

OL-bronzevinderen fra 2004, Tugwell, var tiltalt og anklaget for at have haft et ulovligt handicapskilt liggende i forruden på sin bil, hvad to p-vagter opdagede en sommeraften for halvandet år siden.

- En misforståelse, undskyldte Tugwell sig med overfor dommeren og forklarede, at det kun havde ligget i bilen ganske kort tid.

Tugwell forklarede, at han havde fundet skiltet på Vesterbro i København, hvor han bor. Han smed skiltet ind i bilen - op i forruden - og kørte ud til en ven på Amager for at aflevere nogle film.

Troede sagen var slut

Hér parkerede han tilmed ulovligt og var væk et par minutter. Da han kom tilbage, havde to p-vagter taget nummeret og var i færd med at skrive ham en afgift.

De spurgte til skiltet, som han omgående afleverede til dem - og troede, at sagen dermed var ude af verden.

- Hensigten var ikke at snyde mig til bedre parkeringspladser. Begrundelsen var, at jeg som bosiddende på Vesterbro har gratis parkering via en p-licens, forklarede Tugwell fra vidneskranken.

At han så alligevel blev kendt skyldig, hænger sammen med at han vedstod at have kørt rundt med skiltet, hvilket er ulovligt.

Facebook
Twitter