Tyson: Mayweather og Pacquiao er alt for venlige

Mike Tyson er overrasket over, hvor pænt Mayweather og Pacquiao taler til hinanden.

Mike Tyson har ikke meget til overs for Mayweather og Pacquiaos venlige smil (Foto: Ethan Miller/Christopher Polk © Scanpix/Getty Images)

De verbale slagudvekslinger tager så småt til i styrke inden det største boksebrag i nyere tid mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao.

Men det er slet ikke voldsomt nok, mener boksekoryfæet Mike Tyson. Den nu 48-årige amerikaner, der er tidligere verdensmester, overværede pressemødet natten til torsdag og var langt fra imponeret:

- Jeg er overrasket over, at de er så venlige mod hinanden, alt for venlige... Det er næsten som at opholde sig i et bibliotek, siger han til norske VG.

- Det var ikke sket i min tid, men boksning er blevet noget andet. De er alle sammen businessfolk i dag, lød det fra Tyson efter presseseancen, der var den sidste inden braget natten til søndag.

Kunne lære af Nielsen og Markussen

Mike Tyson nævnte ganske vist ikke Patrick Nielsen og Rudy Markussen, men vurderet ud fra hans kommentar kunne Mayweather og Pacquiao måske lære noget af de to danskere.

Onsdag brød Rudy Markussen nemlig ind på Patrick Nielsens pressemøde og fik startet en ordkrig, der mest af alt bestod af substantivet "nosser".

Omkring to milliarder kroner er på højkant, hvoraf Floyd Mayweather får en milliard, mens det forlyder at Manny Pacquiao kan se frem til cirka 700 millioner kroner.

Floyd Mayweather har vundet alle sine 47 kampe som professionel. Manny Pacquiao har bokset 64 kampe: 57 sejre, to uafgjorte og fem nederlag.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk