BILLEDER EM-frisurer du skal lægge mærke til

EM-slutrunden byder ikke blot på verdensklasse fodbold, men også på flot frisørarbejde.

  • Marek Hamsik, Slovakiet, har en hanekam, som selv ikke den strideste orkan ville kunne vælte omkuld. Den har siddet solidt i efterhånden så mange år, at vi ikke kan få frisuren ud af hovedet, når navnet 'Hamsik' dukker op. (Foto: Michaela Rehle © Scanpix)
  • Radja Nainggolan, Belgien, har groet sig en hårpragt i tidens tern. Akkurat ligesom Bayern Münchens Arturo Vidal, så har Belgieren kastet sig ud i den smalle hanekam med en hvid affarvning i toppen. (Foto: JOHN THYS © Scanpix)
  • Axel Witsel, Belgien, kommer til at danne en skræmmende midtbaneduo med holdkammeraten Marouane Fellaini. Især deres fælles fodslag på frisurer-fronten kommer utvivlsomt til at skabe opmærksomhed. (Foto: Francois Lenoir © Scanpix)
  • Sergio Ramos, Spanien, startede i sine unge år med en frisurer der nåede ned til skuldrene. I dag er den blevet noget kortere, og har fået flere facetter. Sideskilningen er markant, og derudover har den nykårede CL-vinder et utrolig kort snit i siden. (Foto: Carl Recine © Scanpix)
  • Luka Modric, Kroatien, har de senere år praktiseret den lange og balsamerede frisurer. I forbindelse med CL-triumfen i 2014 fik han klippet lokkerne kortere, men han har ladet det lyse hår vokse igen. (Foto: John Sibley © Scanpix)
  • Stephan El Shaarawy, Italien, har forberedt sig til EM - ikke mindst hos frisøren. Den høje, knivskarpe og tynde hanekam er blevet et trademark for Italieneren, som med al sandsynlighed dukker op i nabolandet med samme hårpragt. (Foto: Maurizio Degl' Innocenti © Scanpix)
  • Renato Sanches, Portugal, er ikke gået med på hanekammens genfødsel i fodboldkredsene, men holder sig derimod til de lidt utraditionelle dreadlocks. Det gør bestemt ikke den fremadstormende portugiser mindre frygtindgydende. (Foto: Rafael Marchante © Scanpix)
  • Anatoliy Tymoshchuk, Ukraine, er en legendarisk bærer af det halvlange lyse hår. Det er en anelse mørkt i bunden, men det har ikke afholdt ukraineren fra at beholde ying og yang-farveladen. I sine yngre år røg der hårbånd på i kampens hede, men sidenhen har håret fået frit spil. (Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT © Scanpix)
  • Kingsley Coman, Frankrig, er et nyt og stort håb i fransk fodbold, men man kan utvivlsomt lade "pisken" gå ubemærket hen. Udover pisken som falder ned ad nakken i venstre side, så kører den unge franskmand en affarvning på toppen. (Foto: Franck FIfe © Scanpix)
  • Aron Ramsey, Wales, præsterer muligvis den mest bemærkelsesværdige affarvning i frisurer-feltet. Kridhvidt og med et knæk af gul, ja - det er hvad, vi får at se på Wales-midtbanen i Frankrig. (Foto: Andrew Boyers © Scanpix)
1 / 10

Vi har kigget lidt nærmere på EM-slutrundens modetendenser inden for hårpleje. Der er en helt tydelig tendens, som peger i mod at hanekammen er på vej tilbage i omklædningsrummet. At skille sig ud er en vigtig ting, og særligt når udstillingsvinduet er så stort som ved EM 2016.

Vi har fundet hår-profilerne anno 2016 og fundet frem til et par stykker, som måske kan true Ronaldos halvmåne i panden fra 2002, colombianske Carlos Valderrama eller nigerianske Taribo West.Spillerne er samlet ovenfor i billedserien

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter