BILLEDER Her er heltene fra '92 i dag

Når vi ikke selv er repræsenteret ved EM i Frankrig, så tager vi et kig på, hvordan EM-heltene klarer sig i dag.

 • Målmanden med den røde næse har haft ganske travlt siden at hans aktive karriere gik på hæld. Når Schmeichel ikke spiller golf eller fejrer sønnikens Premier League-mesterskab, laver han tv-reklamer med sin tidligere målmandskollega, Oliver Kahn. Han var ellers vært i Champions League-studiet i en årrække før han takkede ja til betting-reklamerne. Det skal også nævnes, at Peter Schmeichel har udgivet til rap tilbage i 90'erne samt at have deltaget i den engelske udgave af Vild Med Dans. Dog uden nævneværdig succes i nogle af tilfældene. (Foto: Paul Childs)
 • Anføreren fra triumfen i '92, Lars Olsen, har begået sig ganske godt som træner i både Danmark og udenfor landets grænser. Han sikrede Randers' oprykning til Superligaen, og tog sidenhen til OB, hvor han fik DM-sølv to år i træk. Siden 2011 har Olsen fungeret som landstræner for Færøerne. Senest blev han nævnt som kandidat til trænersædet i Brøndby IF. (Foto: Jason Cairnduff)
 • Efter et eventyr i Liverpool vendte Torben Piechnik hjem til AGF, hvor han sluttede karrieren. Derefter arbejdede han i flere år som assistenttræner og massør i HIK. I dag kan du som privatperson bestille en tid hos EM-vinderen igennem firmaet 'Piechnik Massage'. (Foto: NILS MEILVANG)
 • Kent Nielsen kender de fleste bedste som på billedet ovenfor - råbende på sidelinjen, når OB spiller. Nielsen har haft en ganske succesfuld trænerkarriere i Danmark efter han selv lagde støvlerne på hylden. Højdepunktet som træner må være DM-guldet med AaB i 2014. (Foto: Claus FIsker © Claus Fisker)
 • Når John Sivebæk ikke svinger golfkøllen, så har han klaret sig ganske godt som fodboldagent. Han var indblandet i handlen om Thomas Gravesen mellem Everton FC og Real Madrid. I fritiden er han fortsat til rådighed for oldboys-landsholdet med en række af de gamle holdkammerater. (Foto: LISELOTTE SABROE © Liselotte Sabroe)
 • Siden fodboldkarrieren sluttede i Ølstykke FC, har Kim Christofte levet en tilbagetrukket tilværelse. Christofte har både arbejdet som selvstændig i IT-branchen, og i 2005 stillede han op til kommunalvalget i Egedal kommune, hvor det dog kun blev til 49 stemmer. (Foto: JEPPE MICHAEL JENSEN)
 • John 'Faxe' Jensen holder fast i minderne fra sommeren '92. Tilbage i 2013 fik han forgyldt sin støvle, hvormed han ramte den lige i røven. Når han ikke holder nostalgien ved lige, arbejder som cheftræner for Fremad Amager. Arbejderklubben fra Amager huserer til daglig i 2. division øst. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)
 • Kim Vilfort huskes af de fleste, som målscoreren til 2-0 i EM-finalen mod Tyskland. I dag holder han fortsat kampformen ved lige, som til showkampen i Brøndby Hallen. Når han ikke selv brillerer, er han leder for Brøndby IFs talentakademi. (Foto: Nikolai Linares © Nikolai Linares)
 • Topscoreren fra EM i '92, Henrik 'Store' Larsen, fungerer i dag som sales manager i et større spiritusfirma. Før han startede eventyret i det private erhvervsliv, arbejdede Larsen i en årrække som fodboldtræner. Blandt andet som landstræner for Færøerne i tre år. (Foto: NILS MEILVANG © Nils Meilvang)
 • Brian Laudrup spillede i sin aktive karriere i nogle af Europas stærkeste ligaer. Efter at have været en fast bestanddel af Champions League-studiet i over 10 år, er Laudrup blevet frontfigur for et bettingselskab. Hvilket de fleste med et tv eller en computer, må være bekendt med. (Foto: NIELS AHLMANN OLESEN © Niels Ahlmann Olesen/Scanpix)
 • Flemming Povlsens karriere stoppede desværre, da han blev erklæret fodboldinvalid i Borussia Dortmund. De efterfølgende år har både budt på et job som lærer og en rolle som angrebstræner i barndomsklubben AGF. Dette måtte han dog opgive, da det ikke kunne hænge sammen med tjansen med ekspertkommentator. (Foto: LISELOTTE SABROE © Liselotte Sabroe)
1 / 11

Nu er EM snart over os, men det er ikke helt det samme, når Danmark ikke er med. Derfor tager vi et kig på, hvordan de 11 startende fra EM-finalen i 1992, har klaret sig siden.

Eksempelvis er Torben Piechnik kun et opkald væk, hvis du har brug for en omgang grundig massage.

Du kan se hvordan de 11 EM-legender ser ud i dag, i billedserien øverst i artiklen.

Facebook
Twitter