Emre Mor imponerede i tyrkisk EM-testsejr

FC Nordsjælland-spilleren fik en halvleg for Tyrkiet og viste gode takter i sin anden landskamp.

Emre Mor leverede en god indsats i sin anden landskamp for Tyrkiet. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Tyrkiet pudsede søndag aften formen af i den sidste testkamp, inden det går løs ved EM i Frankrig om bare fem dage. Det skete på udebane mod Slovenien, der ikke skal til EM.

Efter bare fem minutter scorede angriberen Burak Yilmaz til 1-0 for Tyrkiet, og den stilling blev der ikke ændret på resten af kampen. Kedeligt var det dog ikke – slet ikke for Superliga-fans.

FC Nordsjællands stortalent Emre Mor blev nemlig skiftet ind for Tyrkiet i pausen, og han leverede en flot indsats i sin bare anden kamp for landsholdet.

Den vævre dribler lod sig ikke mærke af, at banen også rummede store navne som Josip Ilicic, Arda Turan og Hakan Calhanoglu. Han tog ofte bolden til sig og udfordrede gladligt fra sit udgangspunkt på højrefløjen.

I flere sekvenser leverede Emre Mor yderst lækre detaljer som tunnel på modstanderen og dristige dribleture, der resulterede i frispark i gode positioner. Han hev dog også et gult kort til sig.

Tyrkiet er ved EM i gruppe D med Kroatien, Tjekkiet og Spanien. Tyrkerne spiller den første kamp ved slutrunden mod Kroatien på søndag.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter