HØJDEPUNKTER Portugal slår Frankrig i forlænget spilletid og vinder EM

Portugal er europamester på et mål i den forlængede spilletid. Frankrig dominerede ellers det meste af finalen, efter at Ronaldo måtte lade sig udskifte.

EM har nået sin sidste kamp, finalen mellem Frankrig og Portugal.

4. min. Frankrig åbner kampen bedst, men det er Portugal, som får den første chance. Nani bliver sendt afsted af en lang bold, men han er ikke i balance i skudøjeblikket.

9. min. Dimitri Payet sender en millimeterpræcis aflevering i feltet, hvor Antoine Griezmann får hovedet på - kun en god redning fra Rui Patricio holder Portugal på 0-0.

25. min. Finalens største stjerne Cristiano Ronaldo må udgå grædende på en båre - efter at have slået knæet i en duel med Dimitri Payet.

34. min. Moussa Sissoko har flere gange i første halvleg drevet bolden energisk frem - her kommer han til en god mulighed i feltet.

Anden halvleg

65. min. Antoine Griezmann får kampens hidtil største tilbud efter et godt indlæg fra Kingsley Coman.

74. min. Olivier Giroud har ikke fået meget at arbejde med, men med et kvarter igen får han lidt plads i feltet og får trykket fint af mod mål. Igen er Rui Patricio, hvor han skal være.

79. min. Nani er først ved at snyde Lloris i det franske mål med et indlæg, inden Quaresma prøver lykken med et saksespark.

91. min. Gignac sætter fuldstændig Pepe i feltet og så er han fri - skuddet rammer dog kun stolpen, og kampen må i forlænget spilletid.

Forlænget spilletid

103. min. Portugals Eder bliver skiftet ind og gør en god figur. Her er han tæt på at heade portugiserne foran.

108. min. Så kom den forløsende scoring! Eder knalder Portugal i front med et fint, fladt spark.

Frankrig nåede ikke at udligne, og dermed er Portugal europamester anno 2016.

Facebook
Twitter