Unge Wozniacki-fans jubler: Sådan skal det gøres

En gruppe af Caroline Wozniackis yngste fans heppede og hujede deres idol til hendes første Grand Slam-titel.

Seks-årige Agnes Bjerg Pedersen og veninderne fra Farum Tennisklub heppede idolet Wozniacki til hendes største sejr i karrieren.

- Jaaa! Caro, Caro, Caro. Sådan Caro! Sådan skal det gøres.

Der var stærk støtte til Caroline Wozniacki, da en gruppe af tennisstjernens helt unge fans så hende spille sig til sin første Grand Slam-titel ved Australian Open.

Pigerne spiller alle tennis i Farum Tennisklub, hvor Caroline Wozniacki selv spillede som helt ung, og fra klokken 09.30 i morges sad de råbende og klappende klistret foran skærmen for at se deres idol.

- Jeg kunne ikke gå fra en tenniskamp, hvor Caroline er ved at vinde en tie-break mod verdens bedste i pigetennis. Det kan jeg ikke undvære at se, siger seks-årige Agnes Bjerg Pedersen, der i dagens anledning har fået malet et Dannebrogsflag på hver kind.

- Hvor meget spiller vi til?, spørger en af pigerne uden at fjerne blikket fra tv'et, da første sæt ender i tiebreak.

- Vi spiller til syv, lyder det prompte tilbage.

'Buh til Halep'

Caroline Wozniacki vinder tiebreaken og dermed første sæt. Men i andet sæt kommer hendes modstander, den rumænske verdensetter, Simona Halep, stærkt tilbage og tvinger kampen ud i et tredje og afgørende sæt.

En uforudset udvikling i kampen, som pigerne fra Farum Tennisklub ikke er tvivl om, hvordan de skal reagere på.

- Buh til Halep, råber de i kor.

Både Wozniacki og Halep har to finalenederlag ved Grand Slam-turneringer med i tennistasken til dagens finale. Men for Caroline Wozniacki bliver tredje gang lykkens gang.

6-4 vinder hun i tredje sæt, og dermed stryger hun for første gang til tops i en af de fire mest prestigefyldte turneringer i tennisverdenen. Og hun vinder ikke kun Australian Open - hun stjæler samtidig førstepladsen på verdensranglisten fra sin rumænske modstander.

Efter næsten tre timers hård og intens kamp falder danskeren til sidst grædende om på banen. Og blandt de unge Wozniacki-fans fra hendes tidligere tennisklub når sejrsrusen stort set samme styrke.

Der råbes, klappes og skriges i Farum, mens Caroline Wozniacki på den anden side af jorden lader følelserne få frit løb.

- Årh, hun græder, fordi hun er så glad, siger Agnes Bjerg Pedersen, mens hun udbryder et lettelsens suk.

En bedre kamp end i Farum

De næsten tre timers tennis bød på flere lange og hårde dueller imellem de to finalister. Og pigerne fra Farum Tennisklub var da også ganske godt tilfredse med det niveau, der blev lagt for dagen.

- Kampen var god. I hvert fald bedre end dem vi spiller i klubben. Bolden kommer lidt mere frem og tilbage. I klubben kommer den over to eller tre gange. De spiller bedre tennis, siger ni-årige Ella Marie Madsen Svarrer, der har gået til tennis i to år.

Og måske kan kampen endda gøre hende og veninderne til bedre tennisspillere.

- Man kan jo se, hvordan de gør, og lære noget af det, siger Ella Marie Madsen Svarrer.

Facebook
Twitter