VIDEO 17-årig japaner chokerer med sølv ved X Games

Den bare 17-årige Yuki Kadono sendte DR3's X Games-kommentatorer ud i vild jubel med vanvittigt hop.

Det kan godt være, at han endnu ikke lovligt kan sætte sig bag rattet i en bil, men 17-årige Yuki Kadono viste i nat, at han i stedet har alle forudsætninger for at køre fantastisk på snowboard.

I sit bare andet X Games leverede han en fremragende præstation ved mændenes Snowboard Big Air-konkurrence i Aspen. Hele 88.00 point nåede den japanske teenager op på i sine to bedste spring, og som du kan se og høre i videoen ovenfor, var det i den grad noget, der begejstrede DR3's X Games-kommentatorer.

Desværre var den høje pointscore ikke nok for Yuki Kadono, der måtte nøjes med sølvet, mens amerikanske Max Parrot vandt sin første guldmedalje ved X Games med imponerende 93.00 point for sine to bedste spring.

Hvis du ikke kunne holde dig vågen til Big Air-konkurrencen, genudsender vi den på DR3 lørdag formiddag klokken 10.45. Lørdag aften står den igen på finaler fra Aspen, hvor hele 5 medaljesæt skal deles ud - blandt andet i mændenes Snowboard SlopeStyle. Det sker også på DR3 fra klokken 20.00.

Facebook
Twitter