VIDEO Storfavorit fik kniven for struben ved X Games

Den dobbelte vinder Mark McMorris var rystende nervøs før sit afgørende forsøg på at komme i Snowboard SlopeStyle-finalen.

Med superstjernen Shaun White ude af konkurrencen var den isglatte vej til SlopeStyle-gulvet banet for 20-årige Mike McMorris i årets Winter X Games i Aspen. Den unge canadier har taget guldet i SlopeStyle-konkurrencen de seneste to år i Aspen, men i aften startede det rigtig skidt for McMorris.

- Jeg vidste simpelthen ikke, hvad jeg skulle lave. Jeg begyndte at tvivle på mig selv i minutterne op til starten, siger Mike McMorris til ESPN om sit første gennemløb, der resulterede i en lav score på 51.33 fra dommerne.

Derfor var der pres på McMorris, der allerede er udtaget til Canadas Vinter OL-hold i SlopeStyle, før sit sidste gennemløb, der skulle resultere i mere end 71.66 point fra dommerne.

- Jeg sagde til mig selv, land nu bare! Jeg kunne slet ikke forstå, at jeg havde sat mig selv i den position. Jeg hader at være i den position, siger McMorris.

Om Mark McMorris stod for presset og avancerede til finalen, kan du se i videoen ovenfor, men vi kan afsløre at canadieren måtte forsøge sig med et trick, som ingen af de 15 andre snowboardere havde prøvet.

Vi viser finalen i Snowboard SlopeStyle med eller uden Mark McMorris på lørdag klokken 20 direkte på DR3.

Facebook
Twitter