VIDEO Trolle bliver volley-landstræner igen

Mikael Trolle skal dobbeltjobbe som både sportsdirektør og landstræner.

Volleyball-landsholdet skal have ny træner, og det er en gammel kending, der nu igen skal stå i spidsen for det danske mandskab - nemlig den nuværende sportsdirektør i Dansk Volleyball Forbund, Mikael Trolle.

- Der er kun én spiller tilbage fra det hold, jeg var involveret i som landstræner. Resten er faktisk nye spillere, og jeg håber, de ser sådan på det, at de skal have en ny træner og ny inspiration, siger Mikael Trolle til DR Sporten.

Trolle fortsætter dog også i sit gamle job og dermed er han - med landstrænerposten - altså for fremtiden i en dobbeltrolle i forbundet. Det er det bedste for landsholdet, siger formanden i Dansk Volleyball Forbund, Erik Jacobsen:

- Vi har valgt at løse landstrænersituationen med de interne og fagligt stærke ressourcer, som vi har i Dansk Volleyball Forbund. Konstellationen med Mikael Trolle som landstræner og Sven Brix som assistenttræner er den bedste løsning for Dansk Volleyball Forbund her og nu, siger Erik Jacobsen i en pressemeddelelse.

Det er 11 år siden, at Mikael Trolle sidst var landstræner for Danmark. Han overtager tjansen fra amerikaneren Fred Sturm, der stoppede i december måned.

I playeren herover kan du se et indslag om Mikael Trolles nye rolle som landstræner.

Facebook
Twitter