VIDEO Ung Miami-dansker drømmer om OL i taekwondo

Den 21-årige taekwondo-kæmper Sarah Malykke er hjemme i Danmark for at forsvare sit danmarksmesterskab.

Den 21-årige taekwondo-kæmper Sarah Malykke har blikket stift rettet mod OL i Tokyo 2020. For to år siden rykkede hun til USA for at træne med nogle af verdens stærkeste kæmpere på et af verdens bedste taekwondocentre.

- Det var lidt skræmmende, men jeg vidste, at hvis jeg ville være den bedste, så skulle jeg træne der, siger Sarah Malykke om at flytte så langt væk i en ung alder til et liv med fuldt fokus på taekwondo, hvor hun træner fire timer hver dag.

- At komme med til OL er en kæmpestor sejr i sig selv. Når man så det, så er det selvfølgelig en medalje, man går efter, siger Sarah Malykke.

- Det giver noget mere selvtillid, at jeg kan se, at jeg kan presse en OL-bronzevinder til træning, så kan jeg kan også i kamp, siger hun om dagligdagen i Miami på træningscenteret, der er opbygget af den amerikanske landstræner.

Forsvarende mester

Lige nu er Sarah Malykke hjemme i Danmark for at forsvare sit danmarksmesterskab.

Det foregår i Solrød Idrætscenter og kan streames på dr.dk/sporten lørdag fra 15 til 18.

- Jeg føler altid, jeg skal levere. Det er hjemmebanen og man vil så gerne gøre det godt foran alle de unge og håbefulde, som forhåbentligt ser op til mig, så derfor er det altid specielt for mig at komme hjem til DM.

FacebookTwitter