Vinderen er fundet i 'De sjoveste EM-fordomme-konkurrencen'

Hans fra Århus løber med hæderen i dr.dks EM-fordomskonkurrence. 1188 brugere har stemt og Hans' fordom om italienere vinder med 34 pct. af stemmerne.

Dr.dks brugere mener at fordommene om Italien er dem, der er den sjoveste. Det var Hans Pedersen der skrev den, så han vinder en Italiensk landsholdstrøje.

Bolden ruller stadig til EM i fodbold, og vi danskere sidder bag skærmen og ved radioen og følger alle de andre. Misundelsen og bitterheden stiger jo nærmest i takt med at spændingen øges.

Vinderen til VM i Tyskland i 1996 : Nu kan Hans Pedersen skifte sin danske landsholdstr?je ude med en italiensk - hvis han da har lyst. Tr?jen er pr?mien for at vinde fordoms-konkurrencen.

Flere har fået luft for deres fordomme overfor de (heldige) deltagende nationer.

Dr.dks brguere har bestemt, at Hans Pedersens fordom om, at italienere knalder hele dagen selv om de er katoliker, er den sjoveste fordom.

Tillykke. Der er en Italiensk landsholdstrøje på vej til Hans Pedernsen i Århus.

QuickVote: EM i fordomme

- I bund og grund har jeg det fint med italienerne på banen. De er jo store stjerner og spiller til tider fantastisk fodbold. Men man kan jo ikke løbe fra at de er primadonnaere, som går mere op i hår, tatoos og accessories: Buffon og hans smarte halsklud, tsk, tsk. De laver de største svinestreger, som f.eks. Totti mod Poulsen, og når det er omvendt, kaster de sig i græsset i største smerter - film naturligvis, siger Hans Pedersen.   - Personligt har jeg været i Italien flere gange. Hyggeligt land, men selvfølgelig fyldt op med selvfede italienere. De kører som en gal og gestikulerer vildt med armene, når man kommenterer på deres kørsel, fortsætter Hans Pedersen.

- En sidste ting. Alle der jar rejst i Italien ved, at skodderne er smækket for på husene fra kl 12 - 15 hver dag. Byen er bare helt død, og du kan stjæle kirken hvis du vil. Alle italienere er hjemme i deres små huse, med små hårde træ bænke, og grå vægge - de spiser vel ikke pasta og beder til jomfru maria alle 3 timer? Lyder det sarkastisk fra den glade vinder af konkurrencen.

Facebook
Twitter