Danske Nacra-sejlere efter sejr: 'Sindssygt svær dag'

Christian Peter Lübeck og Lin Ea Cenholt er glade for deres sejr i en svær femte sejlads.

Christian Peter Lübeck og Lin Ea Cenholt vandt i dag den femte sejlads i Nacra-klassen. Efter stabile indsatser i de fire første sejladser, hvor det er blevet til top-10 placeringer i alle sejladserne, strøg de helt til tops i den femte sejlads.

Tidligere i dag sluttede den danske båd på en niendeplads i den fjerde sejlads. Derfor er den danske Nacra-båd stadig godt med i kampen om de otte pladser, der er på spil til OL i Tokyo.

- Vi er rigtigt glade. Det var en sindssygt svær dag, og i første ræs føler vi os lidt uheldige, så vi er rigtig glade for, at andet ræs gik så godt, siger Christian Peter Lübeck

For Christian Peter Lübeck og Lin Ea Cenholt handler det nu om, at fortsætte det stabile niveau, som de hidtil har vist.

- Der er stor forskel på, når der er vind, og når der ikke er vind, hvordan båden er at sejle, så det betyder, at man skal være meget teknisk dygtig i alle forhold, for at være med. Men det føler jeg også, at vi er. Så vi er egentlig, hvor vi skal være. Nu skal vi bare blive ved med at holde det her gode stabile niveau, siger Lin Ea Cenholt.

Christian Peter Lübeck og Lin Ea Cenholt sejler igen i morgen.

Facebook
Twitter