Rindom efter stor VM-skuffelse: ’Det var hovedet under armen’

Anne Marie Rindom er dybt skuffet over, at VM-guldet nu er uden for rækkevidde.

Det lugtede af guld, da Anne Marie Rindom kom ind som nummer tre i torsdagens første Laser Radial-sejlads ved VM i Aarhus Bugt. Hun lå da nummer et inden sidste sejlads med et pænt forspring, men en 33. plads i sidste sejlads ødelagde det hele. Nu er guldet væk inden Medal Race fredag, og det bliver også svært med de øvrige medaljer.

- Jeg er rimelig skuffet over den sidste sejlads. Den første sejlads er lige efter bogen, og jeg har egentlig alle muligheder åbne, men i anden sejlads får jeg en skidt start og mister mit spor. Så jeg kan ikke udføre strategien, der er lagt før start. Det er virkelig, virkelig skuffende. Det var ikke den afslutning, jeg havde regnet med. Det var hovedet under armen-sejlads i dag, siger Anne Marie Rindom til DR.

Den danske OL-bronzevinder fra 2016 kigger nu indad og erkender, at hun skulle være gået mere strategisk til værks i den drilske vind i Aarhus Bugt.

- I sejlsport er det vigtigt at kigge op og se, hvad der kommer, for vinden kan ændre sig lynhurtigt. Det formåede jeg ikke i den sidste sejlads. Jeg var lidt mere et fartmonster i stedet for et strategimonster. Det er noget, jeg skal tage med videre, for der kommer nye stævner, selvom det er lidt hårdt lige nu, siger hun.

- Lige nu ser jeg lidt sort på det hele. Jeg har rimelig mange point op til nummer tre. Der er Medal Race i morgen, og hvis alt virkelig flasker sig, er der et lille håb. Forhåbentlig kan jeg slutte godt af i morgen, siger Rindom.

Anne Marie Rindom og feltet af Laser Radial-joller sejler Medal Race fredag, og det er efter planen klokken 14.42. Du kan se medaljesejladsen direkte på DR’s kanaler.

Facebook
Twitter