VIDEO Danmarks mandlige OL-surfer lægger fra land med højt niveau

Sebastian Fleischer kom flyvende fra start på sit surfboard ved VM i sejlsport i Aarhus.

I jævn vind kunne windsurferne starte deres konkurrencer ved VM i sejlsport. I blandt elitesejlerne på de hurtige brædder er den danske OL-atlet Sebastian Fleischer, der håber på at kunne være med til at skaffe en dansk OL-plads i disciplinen ved VM på hjemmebane.

Det startede lidt vaklende for danskeren, der startede sejladserne med en 12.-plads. Han kan fornuftigt igen, da han sejlede en god anden sejlads. Efter en stærk afslutning på sejladsen kunne han notere en syvendeplads på sin resultatliste.

Og det gik bare bedre og bedre for den danske surfer, som sluttede af med at tage et topresultat i dagens tredje og sidste sejlads, hvor han blev nummer to efter at have ligget nummer et undervejs.

- Det var en fantastisk god sejlads. Jeg får en vildt god start og runder første mærke som nummer et. Jeg kontrollere egentlig top-5 hele banen rundt. Så er der en, der stikker ud til højre og finder vind der og kommer foran. Så jeg slutter toer, og det er jeg fint tilfreds med, siger Sebastian Fleischer til DR Sporten.

Han var rigtig tilfreds med sin første dag på de hjemlige bølger. Du kan høre et længere interview med Sebastian Fleischer i videoen herunder.

Facebook
Twitter