VIDEO Danske Nacra-sejlere er med i topstriden: 'Vi sejler som vi skal'

Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck er fortsat godt sejlende i Nacra-klassen. Efter syv sejladser ligger parret på en samlet fjerdeplads.

Den danske Nacra-båd med Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck ombord havde en god dag på vandet i Aarhus Bugt.

Dagens første sejlads endte med en fornem andenplads til stor tilfredshed for Lin Ea Cenholt.

- I den første sejlads sejler vi rigtig sikkert. Vi får ikke en super start, men er hurtigt i den rigtige rytme, og det er det, der gør, at vi kommer hjem med en andenplads, siger hun.

Det danske par fik en dårlig start på dagens anden sejlads, men fandt alligevel vej og vind op gennem feltet og sluttede på en acceptabel 10. plads.

- En dag som i dag sejler vi, som vi skal. Vi er rigtig hurtige. Vi ærgrer os måske lidt over den sidste sejlads ikke bliver bedre, for det var nogle vejrforhold, som ligger godt til os. Men vi kan ikke være andet end tilfredse med, at vi kommer hjem med en 10. plads i sidste sejlads, for det kunne have været meget værre. Så det er godt, siger Christian Peter Lübeck.

Torsdag tager Nacra-sejlerne hul på de første medaljesejladser med et argentinsk par i front for konkurrencen.

Se et længere interview med Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck øverst i artiklen. Onsdag starter transmission fra VM i sejlsport på DR1 kl. 12.00. Du kan også følge mesterskabet på DR.dk.