Brøndbys volleykvinder vinder pokalfinale mod rivaler

For femte år i træk stod Brøndby og Holte overfor hinanden i pokalfinalen i volleyball.

Brøndbys volleykvinder vinder pokalfinalen Holte. (Foto: Morten Olsen © MortenO.com)

Det var to hold, der kender hinanden enormt godt, som lørdag mødtes i kvindernes pokalfinale i volleyball. Brøndby og Holte var for femte år i træk endt overfor hinanden i finalen.

Det blev Brøndbys kvinder, der i år trak det længste strå, da de vandt 3-2 i sæt efter en meget tæt kamp, hvor Brøndby vandt de to første sæt, mens Holte fik udlignet og havde momentum.

- Jeg er virkelig glad. Men jeg ved ikke helt, hvad der skete. Vi er nede i sækken, det ser virkelig sort ud, men alligevel har vi en eller anden tro på, at vi ikke skal give op og blive ved med at kæmpe, siger Brøndby-anfører Eva Bang.

Bronzen gik til Elite Volley Aarhus’ kvinder, der i kampen om tredjepladsen besejrede Fortuna Odense 3-1.

Gentofte vinder hos herrerne

Hos herrerne var det også et af de historisk set bedste hold i Danmark, som løb med guldet. I finalen vandt Gentofte nemlig 3-1 over Hvidovre i fire egentlig ret tætte sæt.

- Vi kommer skidt fra start og laver for mange fejl. Jeg kan ikke forstå, hvorfor det altid bliver så nervøst for os, når vi står i finalen, for vi har stået i den her situation mange gange før, siger Gentoftes Peter Trolle Bonnesen, der også blev kåret til pokalfighter.

Facebook
Twitter