De danske volleylandshold rykker til Slagelse

Antvorskovhallen skal fremover være hjemmebane for de danske volleyball-landshold.

De danske volleyball-landshold kommer fremadrettet til at have hjemmebane i Antvorskovhallen i Slagelse. (Foto: Morten Olsen © MortenO.com)

Det bliver i nye rammer, når de danske volleyball-landshold i januar 2019 indleder EM-kvalifikationen.

Volleyball Danmark har nemlig indgået et partnerskab med Slagelse Kommune, som fremadrettet vil stille Antvorskovhallen til rådighed for herre- og kvindelandsholdet, til alle landskampe på hjemmebane, og når der er kvalifikationskampe til slutrunder på spil.

Dermed er livet som volleyball-nomader slut for landsholdene, og det er formanden i Volleyball Danmark, Erik Jacobsen, stærkt tilfreds med.

- Jeg er voldsomt glad for aftalen med Slagelse Kommune på hele Volleyball Danmarks vegne. Der er en rigtig stærk volleyball-kultur i Slagelse Kommune. Det er i den grad en volleyball-kommune, hvor både bredden og eliten trives med stor lokal opbakning.

- Slagelse Kommune bliver en stærk repræsentant som hele Danmarks volleyball-by, siger Erik Jacobsen i en pressemeddelelse.

Herrelandsholdet møder den 9. januar i EM-kvalifikationen Rumænien i Antvorskovhallen, mens kvindelandsholdet skal op mod Frankrig.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk