Det danske volleylandshold får ny landstræner

Danmarks bedste mandlige spillere i volleyball har fået Kristian Knudsen som ny landstræner.

Kristian Knudsen er ny landstræner for det danske volleyballlandshold. (Foto: Morten Olsen © MortenO.com)

Der skulle ikke kigges langt væk for at finde en ny landstræner til det danske volleyballlandshold. Man har nemlig valgt at ansætte den tidligere assistenttræner som ny landstræner for holdet. Det bliver Kristian Knudsen, der kommer til at sidde i det betydningsfulde sæde.

Han har også tidligere selv været landsholdsspiller, hvor han var anfører for det hold, som spillede sig i ottendedelsfinalen ved EM på hjemmebane i 2013.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at Volleyball Danmark viser mig den tillid og giver mig den mulighed, det er at være landstræner for Danmark. Det betyder meget for mig, siger Kristian Knudsen i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til en ny udfordring, hvor jeg skal forsøge at få vores meget talentfulde spillere op på et endnu højere niveau rent teknisk og spillemæssigt, end de er nu, siger han.

Han tager over efter den danske volleyballlegende Mikael Trolle, der havde været landstræner siden 2014, men han valgte at trække sig i slutningen af oktober.

- Vi er rigtig glade for, at Kristian Knudsen har sagt ja til at blive landstræner. Det er vigtigt at fastholde kontinuiteten omkring arbejdet med vores herrelandshold, hvor Kristian de sidste to år har stået i lære hos en af de allerbedste, siger Thomas Bro-Rasmussen, der er formand for Top Volleyball Danmark.

Den første udfordring for Kristian Knudsen er de afgørende EM-kvalifikationskampe i januar, hvor landsholdet er tvunget til sejre.

- Desværre tabte vi de to første kampe mod gode modstandere, så vi skal vinde de to sidste kampe for at gå videre. Det bliver svært, men den skal have en skalle. Og jeg har et par ideer til, hvordan vi kan klare den. Så må tiden vise, om det lykkes. Heldigvis har vi nogle gode drenge, som kan lide at træne og spille, siger Kristian Knudsen.

Facebook
Twitter