DM i beachvolley: DM-guld for tredje gang - og den helt store overraskelse

DM-finalerne i beachvolley blev søndag afviklet på Amager Strand i København.

Sammendrag af begge finaler.

DM-finalerne i beachvolley blev søndag eftermiddag spillet Amager Strand og bød både på tredobbelte DM-vindere og guld til klare underdogs.

Du kan se et sammendrag af de to finaler i toppen af artiklen.

Tyndeskov og Trans vinder DM for tredje gang

I kvinderækken vandt makkerparret Line Trans Hansen og Maria Elisabeth Boelt Tyndeskov for tredje gang i streg DM i beachvolley.

I finalen mødte de Sofia Nørager Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen, der kom godt fra start og vandt første sæt med cifrene 21-19. Dog fik de forsvarende Danmarksmestre styr på nerverne og vandt de sidste to sæt 21-15 og 15-12.

- Vi fik kamp til stregen, men vi havde en game-plan, som vi holdt fast i til sidste bold. Det er derfor, vi vandt, siger en glad Line Trans med DM-trofæet i hænderne.

Den helt store overraskelse

I herrernes finale skulle DM-vinderne findes mellem Martin Trans og Kristoffer Abell eller Jacob Stormly og Nicolai Houmann.

For et år siden var det Mads Rosager og Jacob Stein Brinck, der løb med titlen og æren for herrerne. Mads Rosager har dog været nødsaget til melde afbud til DM med en skade, og det har åbnet konkurrencen endnu mere op.

Finalen startede som forventet, hvor favoritterne Abell og Trans vandt første sæt sikkert med 21-14. Derefter kæmpede Stormly og Houmann sig op på 21-19 i andet sæt.

Den helt store overraskelse kom i tredje sæt, hvor Stormly og Houmann kunne kalde sig Danmarksmestre efter en sejr på 15-11.

- Når vi står her, så er det fuldstændigt uvirkeligt. Det er en fantastisk følelse - det tager en landsby. Vi har så mange mennesker bag os, siger Jacob Stormly efter finalen.

DM-titlen er Stormly og Houmanns første.

Facebook
Twitter