Gentofte genvinder DM-titlen i volleyball

Med en sejr i fem sæt over Hvidovre fredag aften vandt Gentoftes herrer DM i volleyball for andet år i træk.

Glæden var stor, da Gentofte fredag aften sikrede sig sin anden DM-titel i træk.

Der blev ikke rystet på hænderne hos Gentoftes herrer, da de fredag aften genvandt det danske mesterskab i volleyball. 3-2 i sæt endte den fjerde finalekamp.

Med en samlet føring på 2-1 til Gentofte i finaleserien var der på forhånd lagt op til en potentiel guldfest på udebane i Hvidovre her til aften. Og selvom en sådan guldfest blev spoleret tirsdag aften på hjemmebane i Gentofte, da Hvidovre vandt 3-1 og tvang kampen ud i endnu en serie, holdt Gentofte fredag aften altså hovedet koldt. Og så fik de deres guldfest.

Hvidovre åbnede ellers første sæt med en føring, men da dette skulle afgøres, var Gentofte skarpest og vandt det med 26-24. Det til trods kom værterne tilbage og bragte sig efter to gange 25-22 foran med 2-1 i sæt.

Tid til sejrsøl

Herfra fandt Gentofte dog igen fodfæste, og med cifrene 25-21 blev kampen sendt ud i et femte og afgørende sæt. Et sæt, der gik til gæsterne med cifrene 15-11, og så var DM-guldet hjemme til naturlig glæde for Gentofte-anfører Peter Trolle.

- Det er en af de sjove i dag. Det er altid lidt federe, at det bliver så tæt til sidst. Der er masser af adrenalin, og man bliver presset til det maksimale.

- Og så er det selvfølgelig lidt sjovere at vinde, og nu skal jeg have en sejrsøl – hurtigt, siger Peter Trolle ifølge en pressemeddelelse fra ifølge Volleyball Danmark.

Med det genvundne danske mesterskab har Gentoftes herrer nu vundet titlen syv gange.

Facebook
Twitter