Nyt beachvolley-par jagter årets pokaltitel

Maria Tyndeskov og Signe Haaning er nyt makkerpar, når pokalfinalerne i beachvolley spilles i weekenden.

Der bliver ændret en lille smule ting på favoritfeltet, når pokalfinalerne i beachvolley bliver afviklet over weekenden.

Der mangler 50% af Danmarks bedste, kvindelige beachvolley-par.

Maria Tyndeskov skal nemlig en tur i sandet uden sin vante makker, Line Trans Hansen. I stedet bliver det Signe Haaning, som overtager pladsen. Både Maria Tyndeskov og Signe Haaning spiller til dagligt i Copenhagen Beachvolley, så helt fremmede for hinanden er det nye makkerpar ikke.

Det bliver dog stadig en udfordring at få alle de små ting skal på plads, fortæller Maria Tyndeskov.

- Vi skal lige have styr på, hvordan vi giver high-fives og fejrer boldene.

- Det bliver en sjov udfordring. Jeg har ikke spillet med andre i to år, så det glæder jeg mig til at prøve. Vi træner i den samme klub, så vi har trænet en masse sammen og har fået en god kemi. Signe er en super dedikeret spiller, som kommer til at træninger og kæmper for alle bolde, siger Maria Tyndeskov.

God mulighed

Fra at være konkurrenter skal Signe Haaning nu indstille sig på at bakke Maria Tyndeskov op, og da muligheden bød sig, var det bare med at springe til.

- Nu kender jeg Maria fra den anden side af nettet, så det bliver specielt at skulle stå bag hende og samle op i forsvaret. Det var en super mulighed for mig, at få lov til at spille fast forsvar, der tror på, at det nye par kan kæmpe med om pokaltitlen.

- Vores chancer er gode, men nu må vi se, hvor langt det rækker.

Maria Tyndeskov og Signe Haaning er seedet som nummer to ved årets final 4, der afholdes i Hafnia-hallen. Førsteseedede er Helle Søndergård og Simone Marie Hansen, der tabte DM-finalen tidligere på året til Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen.

Facebook
Twitter