Overraskelse i DM-finalen: Hvidovre slår Gentofte og holder liv i håbet om volleyguld

Hvidovre forlænger finaleserien efter en sejr på 3-1 over de forsvarende mestre fra Gentofte tirsdag aften.

Hvidovre tvinger finaleserien ud i en fjerde kamp. (© VolleyTV)

Gentofte var klare favoritter, da den potentielt afgørende DM-finale mellem Hvidovre og Gentofte blev afviklet tirsdag aften.

De forsvarende mestre fra Gentofte førte inden opgøret 2-0 i finaleserien og kunne med en sejr sikre sig guldet for fjerde gang på fem år, og efter klare sejre på 3-0 og 3-0 fra de første to finalekampe var nordsjællændernes favoritværdighed ikke til at rokke ved.

Ved den tredje DM-finale tirsdag kom Hvidovre dog med en hel anden gnist og vildskab end de to foregående. Holdet, der aldrig før har stået i en DM-finale, vandt første sæt 21-25 og fulgte herefter op med endnu en sætsejr i det andet på 25-18.

I tredje sæt bed Gentofte fra sig og holdt liv i kampen efter en sætsejr på18-25. Men i det fjerde stod Hvidovre fast og greb deres chance. De vandt 25-21.

Med en samlet sejr på 3-1 forlænger Hvidovre finaleserien, så der nu står 2-1. Om Hvidovre kan tvinge finaleserien ud i en femte og afgørende kamp, finder vi ud af på fredag, når den fjerde kamp i finaleserien skal spilles.

Facebook
Twitter