Pokalguld til Gentofte og Holte i volleyball

Hos herrerne trak Gentofte Volley sig sejrrigt ud af finalen, mens Holte IF tog titlen hos kvinderne.

Gentofte-spillerne jubler over pokaltitlen. Foto: Flemming Patulski

For andet år i streg var det Gentofte Volley, der stod øverst på podiet, da der skulle findes en pokalmester i volleyball for herrer. I finalen vandt Gentofte en komfortabel sejr på 3-0 over Boldklubben Marienlyst.

Århus dannede rammen for årets final 4-stævne, hvor de to finalister startede kampen med at følges ad. Men midtvejs i sættet skruede Gentofte tempoet op og trak fra. Derfra lukkede Gentofte første sæt og vandt 25-18.

Andet sæt var en mere jævnbyrdig affære, hvor Marienlyst flere gange var foran, men igen var det Gentofte, der fandt lidt ekstra og vandt sættet med 25-22. I tredje sæt kunne Gentofte lugte pokaltitlen og satte turbo på og vandt sikkert 25-17.

Det er anden gang i træk og syvende i alt, at Gentofte vinder guld i pokalturneringen. Forståeligt nok var der stor glæde i Gentofte-lejren hos årets pokalfighter Sebastian Mikelsons.

- Det er helt vildt dejligt. Det er noget, vi har arbejdet for siden vi startede op 1. august og så står man her, og det hele går op i en højere enhed. Vi slår et på dagen rigtig godt spillende Marienlysthold, siger Sebastian Mikelsons.

Hos kvinderne var det Holte IF og ASV Elite, der mødtes i finalen. Forhåndsfavoritterne fra Holte hentede en yderst komfortabel 3-0-sejr og dominerede kampen fra start til slut.

Første sæt vandt Holte komfortabelt 25-19, men i andet sæt skruede de en tand yderligere op for tempoet og vandt 25-14. Tredje sæt var en formalitetssag, hvor Holte sikkert kørte sættet hjem med 25-16 og sikrede sig pokaltitlen.

Det vakte stor glæde hos Holte-spillerne, da de sikrede sig pokaltitlen. Foto: Flemming Patulski.

Sidste år tabte Holte pokalfinalen, så det vakte stor glæde i truppen at træde et skridt højere op på podiet denne gang.

- Det er noget tid siden, vi har taget pokaltitlen, så vi er mega glade. Vi er bare sindssygt glade.

- Vi har rigtig godt styr på vores spil og vi har forberedt os godt. Vi har prøvet at være i finalen før, så vi ved hvordan man spiller den, men det er mega hårdt hver gang. Selvom Århus ikke har været favoritter gennem turneringen, så giver de os virkelig en kamp i dag, og vi skal virkelig tage os sammen for at vinde, siger Nora Møllgaard.

Facebook
Twitter