VIDEO Titelforsvar og nykårede mestre: DM-finalerne i Beachvolley afgjort

Hos mændene vinder Mads Rosager og Jacob Stein Brinck deres først DM-guldet, mens Maria Tyndeskov og Line Trans forsvarer deres titel.

For første gang nogensinde kunne Mads Rosager og Jacob Stein Brinck søndag lade sig tiljuble som danske mestre i beachvolley.

På det regnvåde sand på Amager Strandpark ved København stod Rosager finalen uden sin normale makker Martin Trans Hansen, som desværre var skadet. Stedet spillede Rosager sammen med den 19-årige Jacob Stein Brinck.

Mod finalemodstanderne, de forsvarende danske mestre, Lars Mayland og Christopher Secher Hansen, blev første sæt en helt lige affære.

Men efter tre missede sætbolde sikrede Mads Rosager med en fremragende blokade, at han og makkeren Jacob Stein Brinck vandt første sæt 24-22.

Favoritterne viste rutinen

I andet sæt viste Christopher Secher Hansen og Lars Mayland rutinen og spillede sig ved stillingen 19-14 frem til seks sætbolde. De behøvede kun én og sendte dermed finalen ude i tredje og afgørende sæt.

Her blev det nok en gang et lige opgør, men til sidst spillede Rosager og Brinck sig frem til tre matchbolde. Makkerparrets første DM-guld nogensinde kom i hus i første forsøg, efter Lars Mayland sendte en smash ud over baglinjen.

- Jeg er så stolt af min makker på 19 år, der træder ind og spiller som én, der har spillet i mange år. Det er så flot. Jeg er så stolt af os, siger Mads Rosager om titlen som Danmarks bedste.

Trans og Tyndeskov havde et DM at forsvare

Hos kvinderne blev der også spillet DM-finale søndag på Amager, og i silende regn skulle Line Trans og Maria Tyndeskov forsøge forsvare deres titel.

I finalen stod favoritterne overfor Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen, og ligesom hos herrerne, så blev første sæt også en tæt omgang i søndagens anden finale.

Trans og Tyndeskov trak dog alligevel fra til sidst og vandt sættet 21-18.

I andet sæt bølgede det frem og tilbage, og bedst som det så ud til at de forsvarende Danmarksmestre ville trække fra, fik Søndergård og Okholm kæmpet sig tilbage på 16-16.

Men nok en gang var favoritterne for stærke. Med en sætsejr i regnvejret på 21-19 forsvarede Line Trans og Maria Tyndeskov deres Danmarksmesterskab, hvilket samtidig også var deres andet af slagsen.

- Det var bare megavigtigt, at vi kunne forsvare titlen, fordi jeg synes, vi har spillet et helt vildt god sæson, så at afslutte på denne måde var rigtig godt, siger Line Trans.

Facebook
Twitter