Wozniacki fuldfører New York Marathon på 3 timer og 26 minutter

Caroline Wozniacki løb sit første maratonløb i en tid under 3,30 timer. Hun var en god time efter vinderen.

Caroline Wozniacki havde fundet smilet frem, da hun nærmede sig målstregen. (Foto: Don Emmert © Scanpix)

Det var ikke at se på Caroline Wozniackis tid ved New York Marathon, at det var første gang, at tennisspilleren bevægede sig ud på en mere end 42 kilometer lang løbetur.

Danskeren tilbagelagde distancen i tiden 3.26,33 minutter, hvilket må siges at være en flot debutanttid.

Tabte fart

Det var selvfølgelig ikke i nærheden af vinderen Mary Keitanys tid på 2.25,07 timer, men mange havde spekuleret på, om det ville lykkes Wozniacki at nå under 3,30 timer, og det gjorde det altså.

Danskeren leverede et jævnt og stabilt tempo hele vejen igennem, og ud fra kilometertiderne så det ikke ud som om, at hun havde kriser undervejs.

I løbets første halvdel lå hun på en kilometertid lige under fem minutter, og mod slutningen røg gennemsnitstiden en smule over fem minutter-mærket, men det er ikke unormalt.

Hilsen fra Serena

Ved målstregen blev hun i øvrigt modtaget af sin rival og veninde Serena Williams, der straks sendte en hyldest ud på Twitter.

- Er det normalt at græde, når nogen fuldfører et maraton? Jeg er så stolt af dig, Caroline, stod der.

Tennis star Caroline Wozniacki of Denmark celebrates after finishing the 2014 TCS New York City Marathon November 2, 2014 in New York. AFP PHOTO/Don Emmert (Foto: Don Emmert © Scanpix)

Et af formålene med at løbe i New York var at samle penge ind til velgørenhed. Wozniacki løb til fordel for organisationen Team for Kids og har samlet mere end 300.000 kroner ind til løbeaktiviteter for børn og unge.

Inden løbet havde Caroline Wozniacki ikke vovet sig ud på distancer over en halvmaraton.

/ritzau/

Facebook
Twitter