Dr.dk/sundhed opdateres ikke længere.

Du kan finde det nyeste fra dr.dk om sundhed på dr.dk/levnu.

preload loader
Se video Læs mere

Graviditet

Derfor falder kvinders fertilitet

Det har længe været kendt, at kvinders fertilitet falder med alderen. Men nu er forskere et skridt nærmere at kunne forklare hvorfor.

 

Fødselsforberedelse

Se fødselsforberedelse med Rigshospitalet vicechefjordemoder. Hun forklarer om alt fra plukkeveer, epiduralblokader og om hvornår man ringer til fødselsgangen.

 

Få gang i sexlivet efter fødslen

Er der dødt i dobbeltsengen efter familieforøgelsen? Så få sexologens gode råd til, hvordan der kommer liv i lagnerne igen.

 

Solomødre netværker for vildt

Flere enlige kvinder får barn ved hjælp af donorsæd. Men livet som alenemor kan være en stor mundfuld. Derfor strømmer kvinderne til Rigshospitalets netværksgrupper for solomødre.

 

Tvillinger

Et lille nyt barn i familien er altid en stor omvæltning - men det er på flere måder en større omvæltning, når man venter to små nye børn.

 
 

Din graviditet - trin for trin

Nakkefoldsscanning, doubletest, jordemoderbesøg etc. Der er meget at holde styr på som gravid. Her er en guide til hele din graviditet.

 

Babys første ord

Hvad siger baby først?

De første ord, som børn forstår, handler ikke om mor og far. De handler om de helt basale fysiske behov: Sult og tørst. Se top 20 over babys første ord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Sundhed > Dit liv > Graviditet

© Copyright DR 2019. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.