TÆT PÅ Dansk popstjerne synger slet ikke egne sange: Det har været meget tys-tys

Sidste år blev 19-årige Christian Hansen under navnet ’Fætr’ et kendt ansigt i Danmark med hittet ’Arne’. Men i en ny DR3-dokumentar afslører Christian Hansen, at han har en hemmelighed – det er nemlig slet ikke ham selv, der synger. Ikke engang de bedste venner kender sandheden. Mandag klokken 12.30 sidder Christian Hansen (Fætr) klar til at svare på dine spørgsmål lige her – for hvorfor skulle det være slut med hemmeligheder, hvad er konsekvenserne, og hvad byder fremtiden nu på?

TÆT PÅ Dansk popstjerne synger slet ikke egne sange: Det har været meget tys-tys
Andrea spørger:

Hej Har det ikke været stressende at du skulle bruge meget tid på at dække over din hemmelighed?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Jo, det har været meget stressende at holde på hemmeligheden. Rigtig ofte blev jeg nødt til at snakke udenom spørgsmål, da der ikke har været nogle måde at besvare dem på uden at afsløre det hele.

Caroline spørger:

Hvordan har du det efter at det er ude?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Blandede følelser. Det er stadig meget stressende, der kommer til at ske en masse ting i løbet af de næste par uger. Kan ikke udtale mig for emget om det, men kan sige Fætr ikke er helt færdig endnu.

Karoline Marie spørger:

Har du mistet nogle venner efter afsløringen Har hele din familie vidst at det ikke var dig der sang, eller har en kontrakt umuliggjort det?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Altså så vidt jeg ved har jeg ikke mistet nogle venner endnu. Og nej største delen af min familie vidste ikke at jeg ikke sang. Har haft en tavshedspligt siden begyndelsen som har gjort at jeg ikke har sagt det til dem.

Olivia spørger:

Hvad tror du der ville ske med fætr i fremtiden ??

Christian Hansen - Fætr svarer:

Ved jeg først efter episode 4 af dokumentaren. Der sker stadigvæk ting i de kommende episoder, som man bliver nødt til at se for at danne sig et ordentligt overblik over situationen.

Brian spørger:

Er det ikke en befrielse at få sagt sandheden? Selvom at det måske betyder farvel til clamoure og alt det der...?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Jo helt klart nemmere, at snakke sandt. Har fået en masse gode oplevelser, spå hvis det stopper nu så jeg tilfreds. Men har absolut intet imod at fortsætte.

A spørger:

Hvad tænker du om nødvendigheden for at sætte et velpoleret ansigt på en sang for at den skal klare sig godt?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Altså tror mere eller mindre jeg beviser at man i den danske musik branche i dag faktisk ikke har brug for meget andet end et kønt ansigt...

signe enevoldsen spørger:

hvorfor synger du ikke selv dine egne sange?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Det var sådan at da Fætr Startede blev jeg hyret til et job. Jeg skulle spille rollen "Fætr" og det har jeg så gjort. Ingen der siger jeg ikke kan synge dem selv hvis det gælder ;)

Jonas spørger:

Hvad er den vildeste/ bedste oplevelse du har haft under det hele? Var det det hele værd?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Tror den fedeste oplevelse helt klart var Voice 17. Selvom jeg var røv nervøs for at fucke op på scenen. Men det var mega fedt at prøve, og ville gøre det hele igen hvis jeg skulle få tilbuddet.

Kristian spørger:

Hvorfor står du frem nu? Hvorfor ikke trække den et år mere?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Meget simpelt. Man kan ikke holde sådan en her ting kørende for evigt. Folk snakker, og hellere vi selv går frem og siger det, end at det bliver spredt via rygter.

Joanne spørger:

Hvordan reagerede dine nærmeste, da du fortalte dem om planen?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Mine kammerater og familie er ligeglade. For dem har jeg aldrig været Fætr har jo bare været Christian. Reshad troede jeg lavede sjov med ham, men altså de har alle taget det helt fint.

Erland spørger:

Tjente du penge på at mime sangene, og hva forventer du at der sker efter du har fortalt sandheden?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Vil ikke snakke om den financielle del, da den i mine øjne er irrelevant. Det meget simpelt, i har set 1. afsnit af en 4 episoders serie. Måske har i ikke hele sandheden endnu, måske kun en del af den ;)

per spørger:

Hvem synger så ?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Det er Frederik, min manager og sangskriver som synger sangene. Han er super dygtig og er glad for jeg har arbejdet sammen med ham.

Anders spørger:

Har du allerede nu fået reaktioner siden programmet?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Reaktionerne kom allerede i går, inden jeg stod op. Så ja har fået en del respons. De fleste tager det okay pænt.

Onkl spørger:

Hvorfor en dokumentar, hvorfor ikke bare en pressemeddelelse?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Tror ikke vi har kunne give det fulde overblik over hele Fætr projektet med en pressemeddelelse. Der er jo stadig 3 afsnit som ikke er blevet vist endnu. Der kommer stadig nogle overraskelser og afsløringer.

Hassan spørger:

Bro tror du at du kan blive ved med at være stjerne nu?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Det kommer an på folket. Det er jeres beslutning nu. Det er ikke rigtigt mit valg længere, efter alle afsnit er ude, og alt er blevet fortalt. Så det op til jer om jeg kan fortsætte eller stoppe...

Jonas spørger:

Har du haft nogle ubehagelige oplevelser, hvor du blev spurgt om at synge, hvor du ikke havde ham den rigtige sanger klar?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Vi har været rimelig gode til at løbe om hjørner med folk. Hvis det endelig var at jeg ikke kunne have Frede med så ahr vi kørt playback. Men det er ikke ensbetydende med at jeg ikke selv har sunget på scenen engang imellem.

Anne spørger:

Hvad har du lært af din karriere som fætr? Noget du kan tage med dig videre i fremtiden?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Har som sagt fået en masse gode oplevelser. Har lært en masse fede mennesker at kende. Har lært at håndtere mange stressende situationer på en ordentlig måde.

Jakob spørger:

Vidste spillestederne når I spillede live at det ikke var dig der sang?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Tror meget det kommer an på stedet. Er ikke i tvivl om at lydmanden godt har vidst det, han kan jo se hvilken mikrofon der bliver sunget igennem og hvilken der ikke gør. Men har skam også sunget live selv.

Poul spørger:

Regner du med at spille flere eller færre koncerter efter denne dokumentar?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Intet er sikkert før hele dokumentaren er ude. Så jeg ved det faktisk ikke. Tager det en dag af gangen og ser hvad der sker til den tid. :)

Jonas spørger:

Kan du synge?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Er i hvert fald en milliard gange bedre end jeg var da vi startede det hele ;) Men se med i de kommende afsnit, så kan du selv bedømme.

Christian spørger:

Kan du være bekymret for, om det her kan komme til at spænde ben for eventuelle fremtidige planer i branchen?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Ja selvfølgelig. Da vi startede havde jeg ingen interesse i branchen. Jeg blev hyret til et job, som jeg har fulgt til ende. Har dog fået en kærlighed til musik branchen, og har skam også gjort mit for at jeg kan fortsætte. Men det kan i se i de kommende afsnit.

khaled deaibes spørger:

hvorfor stoppe nu du kunne jo tjene kassen

Christian Hansen - Fætr svarer:

Haha er ikke blevet millionær på det her og ville det nok heller ikke. Det var en fed måde for mig at få lov til at opleve den verden. Det handler ikke om pengene men mere den rejse jeg har fået.

Sophie spørger:

Føler du at du har snydt dine fans på en måde?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Selvfølgelig gør jeg da det. Når man laver sådan et stunt, som det vi har lavet, så forventes der at være konsekvenser. De fleste har taget det godt, og der er selvfølgelig også dem som er blevet skuffet. Kan godt forstå hvis folk er sure. Da Arne blev lavet havde vi aldrig regnet med vi ville sidde hvor vi gør nu. Der var ingen garanti for det overhovedet hittede. Men nu hvor vi sidder her må vi også tage konsekvenserne. Så ja, jeg ved godt jeg har snydt, jeg ved at nogle fans føler sig snydt. Men tænker at hvis man kan lide musikken, så er den ikke længere. Uanset hvem der synger og hvem der ikke gør.

Anders spørger:

Hvad ville du selv tænke, hvis et af dine idoler/yndlingsmusikere stod frem og sagde, at det slet ikke var dem der sang?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Kan overhovedet ikke sætte mig ind i det scenarie. Jeg har aldrig som sådan haft et idol på den måde. Så jeg ved det faktisk ikke. Ville nok blive skuffet. Men i kender kun noget af hvad der er sket, der er stadig 3 episoder som mangler at blive sendt. Så ville nok se de sidste episoder før jeg ville dømme dem.

Anna spørger:

Har du selv været involveret i arbejdet med at skrive/producere på nogen måde? Hvordan har arbejdsfordelingen været?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Det har faktisk været sådan at langt hen af vejen har jeg ikke haft noget med det at gøre. Fik sendt en sang som jeg skulle kunne udenad til weekenden efter hvor vi så har skudt musik video. Min job titel var at være ansigtet ud af til. Det har jeg været. Jeg har ikke været inde over musikken, bare dukket op når jeg er blevet bedt om det og spillet den rolle jeg har fået tildelt.

Rikke og Klara spørger:

Hvordan havde du det da du fandt ud af at du ikke skulle synge men bare mime?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Tænkte faktisk ikke så meget over det. Kunne ikke synge på det tidspunkt, så det var naturligt for mig at lade værre. Vidste jo fra starten godt hvad det handlede om. Jeg kontaktede dem fordi jeg troede de skulle bruge en rolle i en musikvideo, istedet fik jeg rollen som "Fætr"

Jakob spørger:

Når du har skulle lave en sang med en anden kunstner som "Bro" har han så vidst at du ikke sang? Og hvad syntes han om det?

Christian Hansen - Fætr svarer:

Ja Bro vidste det godt. var ikke engang med i studiet da de lavede den. Men altså Bro er cool nok. Kan ikke rigtig huske hvad vi snakkede om i ugerne op til udgivelsen, men så vidt jeg ved var han ligeglad.