dr.dk / Radio / Podcast

TEMA-PODCASTS
Gunnar NU NU NU NU!
Gunnar NU Hansen er tilbage i stærkeste opstilling - med 20 historiske udsendelser til en sportsgal sommer! Der er også stadig Asta Nielsen, Karl Bjarnhof, Reunert, Kryger og meget andet i Guld fra Arkivet! Læs mere og hent feed!
SOMMER PÅ P3
SATIREVIDEO
Fordi det' sommer
Fordi det' sommer!
Sommerradio med Julie Bundgaard og Adam Duvå Hall. Nu også i en cut-up podcast version! De sender hver dag, men vi har den gode opsamling. Hent feed her!
Klubhuset
Sommersatire
Hvorfor ikke hente over 100 af DRs bedste satireklip på podcast? Tør du ikke? Ja, vi spørger sådan set bare?
Kom godt i gang!
SPROGET
TRO
Lyt til nyt
Lyt til nyt!
Verdenspremiere på moderne tonekunst direkte til dig og din mp3-afspiller. Lyt til Nyt giver dig fem helt nye værker til fri afbenyttelse!
Læs mere
DR Kirken
DR Kirken
DR Kirken er på mange måder nyskabende. Vi har bl.a. Månedens Præst. Nu kan du få DR Kirken som podcast - både på video og radio. Video RSS / Radio RSS
DR PODCAST
Sommervildskab!
Som noget nyt tilbyder vi nu 100 af de absolutte bedste satireperler fra arkivet. Der er Dolph, Angora, Banjo og meget mere. Hent dem i to forskellige formatter.
Og ikke nok med det. Også P3 bidrager til sommeren på podcast med en særlig versionering af Fordi Det' Sommer. Tag klippene med på stranden eller nyd alle de andre podcasts på din cykeltur. God sommer!

Satire
Podcasting - Sådan gør du

DEBAT
LINKS
Wikipedia: Podcasting
International Podcasts: Podcast
Softwareliste: Podcastnews
Til toppen
   
© DR 2006. Tekst, billeder, video, lyd og grafik på denne side tilhører DR. Materialet må ikke gengives uden tilladelse. Disclaimer: DR er ikke ansvarlig for indhold på eksterne websites.