Barracuda
Netcheck
Film
Spil
Bøger
Tegneserier
Svarsløjfen
Indsend Pixels
 
SUPERHELTE I WEEKENDEN

 

Secret Wars Re-Enactment Society

Liverollespil er jo mange ting. Her er en lille film om hvordan det kan se ud når nogen udkæmper deres yndlingsslag mellem Marvel-superhelte og -skurke. Det er ment for sjov, men ser faktisk ret sjovt ud...
Måske skulle man prøve at oprette en dansk afdeling.

Secret Wars Re-Enactment Society


GRATIS SPIL PÅ NETTET

 

LIFEBUOYS

Her skal man redde passagerer i sikkerhed fra en brændende luksusyacht ved hjælp af redningsbåde. Uheldigvis kan hver redningsbåd kun indeholde 3 passagerer og samtidig skal man sørge for at få dem sikkert i land inden de næste passagerer springer for deres liv.

De første par levels kan med lidt øvelse hurtigt gennemføres, men ligeså snart sværhedsgraden stiger yderligere er det med at holde tungen lige i munden for det hele bliver meget hurtigt hektisk.

(Bemærk: Man skal trykke på PLAY, ikke på GO-knappen)
LIFEBUOYS


 

DINER DASH

Diner Dash er et fantastisk spil med et enkelt men uhyre fængende gameplay.
Som spiller er man den unge Flo der arbejder på en nyåbnet restaurant og meget hurtigt får mere end rigeligt at se til, da gæsterne strømmer til. Imens man som spiller render rundt fra det ene bord til det andet og serverer, udleverer menukort, finder borde og fjerner brugte tallerkner, vokser køen med utålmodige gæster udenfor. Den stakkels Flo skal helst gøre alle glade og sørge for at tjene så mange drikkepenge som overhoved muligt, men man mister nemt overblikket og så er det med at tænke hurtigt og klikke hurtigt på sin mus.

DINER DASH

Diner Dash er et stressende men forbavsende sjovt gratis spil på Internettet netop nu og kan varmt anbefales.

 

BULLS EYE SALOON

Skulle man have lyst til et anderledes skyde spil, er Bulls eye saloon måske noget.
Bevæbnet med et sugekop gevær skal man nedskyde diverse Amerikanske mad produkter på tid og sørge for at finde nogle af de mange bonuser der er gemt på banen. Det hele minder lidt om nogle af skydeteltene fra Tivoli eller andre forlystelsesparker og det er altid fristende lige at tage et ekstra spil.

BULLS EYE SALOON

Hvis man spiller spillet længe nok, vil man efterhånden opdage mange morsomme ekstra baner som giver spillet overraskende lang levetid.

 

FARTING DOGS HARMONY

Farting dogs harmony kan ikke rigtigt kaldes et spil, men underholdende er det da at komponerer musik med hunde prutter om end det hurtigt bliver lidt ensformigt.

FARTING DOGS HARMONY

 

 

PUNK-O-MATIC

Når man har spillet på pruttende hunde er det jo oplagt at give sig i kast med noget mere musikalsk avanceret. Et godt bud på et gratis musik spil er Punk-O-Matic.
Her gælder det om at lave sin egen punk musik ved hjælp af diverse instrumenter der kan sammensættes på utallige måder. Spillet er nemt at gå til og perfekt egnet til musikalske begyndere der har lyst til at lave musik.

PUNK O MATIC

En ekstra god detalje i spillet er at man ren faktisk kan save sine ørehængere og høre på dem igen og igen.

 

BMX FREESTYLE

I spillet ” BMX freestyle ” skal man som titlen antyder kører på BMX og lave forskellige hop og tricks på cykelramperne. Det er et hæsblæsende spil med gode muligheder for at lave flotte kombinationer på sin BMX,men spillet er svært og man skal igennem en hel del styrt før man bliver rigtig god.

BMX FREESTYLE
 

PING PONG

Ping Pong er et klassisk bordtennisspil med masser af muligheder. Man kan spille almindelige træningskampe eller stille op i forskellige turneringer og få masser af spændende kampe og udfordrende dueller. Det kræver en hel del øvelse at mestre alle de forskellige slag, men kan man først dem er det en fornøjelse at slå modstanderne med skrue bolde og smash.

PING PONG

Ping Pong er et imponerende spil med masser af muligheder og så er det oven i købet gratis.

Læg nu de våben og kom tilbage i seng, skat.  

ROLLESPILSFIGURER

Rune Kappel maler rollespilsfigurer, og det tør nok siges at han er skrap til det. På hans hjemmeside kan man se en lang række af hans miniaturer og man kan downloade en demo af hans CD, hvor han fortæller om hvordan man gør.

Hjemmesiden er på engelsk, men det gør ikke så meget hvis man ikke kan læse det for der er naturligvis masser af flotte billeder.

WWW.KAPLE.DK
STAR WARS FIGURER OG FANSIDER

 

Troldspejlet har besøgt Kim Zoll og hans samling af Star Wars figurer og modeller, som han forhandler i sin antikvitetsforretning. Samlingen er af ganske betydelig størrelse, og næsten hver figur har sin egen historie. Man kan se billeder af nogle af dem her:

 • Kim Zolls fotohjemmeside

 • Og her en dansk Star Wars fanside, som også omhandler legetøj:
 • www.starwars-fansite.dk

 • Alt hvad der er værd at vide om Star Wars universet:
 • Wikipedias danske side om Star Wars

 • Den officielle Star Wars side:
 • www.starwars.com
 • GRATIS SPIL PÅ NETTET

   

  BEAVER DIVE

  Det enkle spil "Beaver Dive" byder ikke på den store nytænkning, men vil garanteret appellerer til den yngre målgruppe.

  I spillet er man en grådig bæver der sætter sit liv på spil, i jagten på værdigfulde perler.

  Samtidig skal man undgå at ramme ind i diverse havdyr og huske at svømme op til overfladen og trække vejret.

  BEAVER DIVE

  Et fint og hyggeligt lille spil der især egner sig til de yngste.

   

  KNIEVELS WILD RIDE

  I spillet "Knievels Wild Ride" spiller man en ung stuntman der skal forsøge at hoppe over biler på sin motorcykel. Ikke nok med at springet skal times helt præcist, men der skal også udarbejdes forskellige stuntkombinationer og landingen skal være elegant. Det kræver lang tids øvelse at gøre som Evel Knievel og Troldspejlets redaktion skal nok øve sig endnu mere.

  KNIEVELS WILD RIDE

  Der er masser af forskellige baner og vanskellige hop at gå i krig med. Men man skal nok indstille sig på at det tager tid at mestre alle de forskellige stuntkombinationer.

   

  NEMO'S REVENGE

  I skydespillet: "Nemo's revenge" spiller man en dykker der skal finde en magisk perle, men undervejs må kæmpe mod glubske fisk og hajer. Heldigvis har man et stører arsenal af våben til sin rådighed.

  NEMO'S REVENGE

  Spillet byder ikke på mange udfordringer, men sværhedsgraden er god og de sidste par baner kræver lang tids øvelse og en solid mus der kan tåle en voldsom behandling.
  Et underholdende og enkelt spil.

   

  QAZ'S QUEST

  "Qaz’s quest" er et spændende og ret omfangsrigt adventure spil.

  Som spiller er man den lille dreng Qaz som hurtigt opdager at noget mystisk er ved at ødelægge hans landsby. Beboerne opfører sig underligt, ting forsvinder og stemningen bliver mere og mere uhyggelig. Med hjælp fra sin onkel begiver Qaz sig rundt i byen, løser gåder, udspørger folk og kæmper mod magiske uhyrer.

  Det er tydeligt at udviklerne ikke har satset på grafikken, men til gengæld på et solidt gameplay med en fabelagtig historie og masser af timers underholdning.

  QAZ'S QUEST

  Selvom spillet er på engelsk er det meget intuitivt at gå til og kræver god tid, da det er mere end fristende at løse den næste gåde der dukker op. Kan varmt anbefales.

   

  SHEEP INVADERS

  Internettet byder også på anderledes fortolkninger af klassiske arkade spil.

  "Sheep indvaders" er en ret morsom opdatering af det klassiske Space Invaders. Det gælder om at skyde flyvende får fra sit rumskib inden de rammer med deres efterladenskaber.

  SHEEP INVADERS

  Det er på ingen måder kompliceret men alligevel fængende fordi grundideen er så genial.

   

  THE BLACK KNIGHT

  "The Black Knight" er et skægt lille action spil med en solid tegnefilms grafik. Kongen har brug for hjælp til at inkassere skatter fra de dovne bønder så han kan få en ny swimmingpool til hans frygtelige kone.

  Derfor tilkalder han sin bedste håndlangere, Den sorte ridder, som ved hjælp af køller, musik og andre ubehageligheder skal "overtale" bønderne til at betale.

  THE BLACK KNIGHT

  Spillet har mange baner og en hel del underlige våben samt en ret morsom lydside.

   

  ROBOBUG BLASTER

  Et fængende og tempofyldt spil hvor man indtager rollen som tro robot der har til opgave at redde papkassefabrikken fra de onde papædende robotter.

  Undervejs skal man samle møtrikker, skruer og værktøj sammen som senere kan bruges til at udbygge sit våben.

  Spillet bliver meget hurtigt hektisk og lidt ømhed i skydefingeren kan nok ikke undgås.

  ROBOBUG BLASTER


   

  4 Wheel Blitz

  I spillet 4 Wheel Blitz kører man om kap på 4 hjulede ATV’er. Det gælder om at vinde turneringer og samtidig samle point.

  4 Wheel blitz er et sjovt og udfordrende spil med mange muligheder for at købe bedre maskiner og "unlocke" hemmelige baner. Grafikken er rimelig god og det er helt klart et af de bedre spil på nettet netop nu, og så er det jo altid skønt at kører råddent og genere sine modstandere på groveste.

  Som mange gratis spil er der en sponsor bag spillet, som har skumle planer om, at man skal spille spillet og derved få en ubændig trang til at købe noget.

  4 WHEEL BLITZ

  Det er som regel noget, man kan modstå - og i mange tilfælde kræver det at man rejser til USA - som her, med vingummifirmaet Life Savers.

   

  BUBBLE STRUGGLE

  Bubble Struggle en bygget over det klassiske arkade spil Pang der kom på markedet i 1989 og siden hen affødte en hel stribe efterfølgere, som vi også har set i utallige konsolversioner.

  I Bubble Struggle gælder det om at skyde balloner ned inden tiden udløber. Der er mange forskellige våben til rådighed, samt utallige afvekslende baner.

  BUBBLE STRUGGLE

  Trods grafiske mangler er spillet irriterende vanedannende og byder desuden på en meget overraskende slutning.

   

  FLYING SPAGHETTI MONSTER

  Et af de mere bizarre spil på nettet er Flying Spaghetti monster. Her er man et stort flyvende spaghetti monster som ved hjælp af tentakler skal forvandle mennesker til pirater.

  FLYING SPAGHETTI MONSTER

  Det lyder underligt og det er det egentlig også.

   

  GLASTONBURY GAMES

  I det mærkværdige Glastonbury Games gælder det om at overleve på Englands største udendørs musikfestival: Glastonbury festivalen.

  Man skal tømme lokummer på tid, glide i mudder og slå teltpløkker ned inden berusede festivalgæster ødelægger alt omkring sig. Det humoristiske spil byder på mange frustrationer da det kræver en hel del øvelse at mestre de forskellige discipliner.

  GLASTONBURY GAMES

  Til gengæld er spillet fyldt med glimrende musik fra festivalen igennem tiden og har en god humor.

   

  HOSTILE SKIES

  Hostile Skies er et sjovt lille flyskydespil som foregår under 1. verdenskrig. Det er meget enkelt at gå til, men sværhedsgraden er heldigvis varierende og byder på mange drabelige luftdueller.

  HOSTILE SKIES
   

  KID CANYON'S CUNNING STUNT

  I Kid Canyons Cunning Stunt skal man lave det længste hop på sin motorcykel og samtidig passe på ørne, flyvemaskiner, vildfarende balloner og aggressive ufoer. Det ser nemt ud, men tag ikke fejl..... det er det ikke.

  KID CANYON'S CUNNING STUNT
   

  BROBYGGER BOB

  BridgeBuilder er et lille gratis spil, hvor det gælder om at bygge broer, der holder. Man kunne næsten kalde det BroSIM.

  Der er 15 baner, og på hver bane skal man bygge en bro, som kan tåle at et lille tog med tre vogne kører hen over den. Det svære er at der kun er få punkter broen kan sidde bygges fra, så den skal i høj grad støtte sig selv.

  Man kan ikke spille BridgeBuilder online, det skal downloades og installeres, og det virker kun til Windows. Grafisk ser det uhyre simpelt ud, men det er temmelig udfordrende! Vi er p.t. kommet til level 8, men vi arbejder på det.

  Spillets egen hjemmeside:
  > www.bridgebuilder-game.com

  Hent spillet fra Troldspejlets hjemmeside:
  > bbdemo.exe

  Spillet er testet onhyggeligt og er fri for virus og spyware og andet skummelt pjat.

  LEGENDEN OM

  LEGEND OF ZELDA

  De to første Zelda-spil er for nylig udgivet til GameBoy Advance. Så her er chancen for at få starten med, hvis man kun kender de nye spil.
  > Classic NES series for GBA

  Nintendo har lavet en officiel side med labre informationer om alle spillene. Der er walkthroughs til de ældste, og de nyeste har deres egne sider.
  > The Legend of Zelda

  Der er mange Zeldafansider på nettet. Her er nogle af de bedste:
  > Zelda Shrine
  > Legend of Zelda Guide
  > Zelda Legends
  > Zelda Power

  LEMONY SNICKET

  En ulykke kommer sjældent alene

  Troldspejlet har anmeldt både Lemony Snickets bøger om de stakkels forældreløse Baudelairebørn, der må så grueligt meget igennem, og Brad Silberlings fantastiske film baseret på bøgerne.
  > Filmanmeldelsen
  > Boganmeldelsen

  En ulykke kommer sjældent alene, og endnu sjældnere kommer den uden en hjemmeside. Her kan man spille små spil og læse mere om bøgerne og historien:
  > Unfortunate Events

  Filmen om de mange ulykker der overgår de stakkels forældreløse Baudelairebørn har en flot hjemmeside man rigtigt kan gå på opdagelse i.
  > A Series of Unfortunate Events

  Nu om stunder skal man være på nettet hvis man vil noget. Og det vil Grev Olav. Han vil have de penge, om det så skal koste hele hans opsparing til en webdesigner! Og så kan han godt lide at vise billeder af sig selv.
  > Grev Olafs hjemmeside

  De tre forældreløse børn har også deres egne hjemmesider. Det er Lemony Snicket, der har lavet dem til dem, så der står nogenlunde det samme på dem. Undtagen Sunnys, naturligvis:
  > Violets hjemmeside
  > Klaus' hjemmeside
  > Sunny gryvmylihihihi

   

  Netcheck-
  arkiver

  [2005]
  [2004]
  [2003]
  [2002]
  [2001]

   
  -= NYHEDER
  =-
   
  FILM
  PIRATES OF THE CARIBBEAN 2
  DØD MANS KISTE
  FILM I SOMMERVARMEN
   
  BØGER
  SØSTRENE GRIMM
  GRIMMERE END GRIMM
  MAGIK
   
  SPIL
  TOMB RAIDER LEGEND
  APE ESCAPE 3
  FIFA STREET 2
  -= GURU'ERNE
  =-
  ROLLESPIL
  KAMPTEKNIK
  SPIL- PROGRAMMERING
  MANGA
  TEGNING

   

  -= PIXELS
  =-
  Send til
  Troldspejlet
  Vist senest i Troldspejlet