Barracuda
Netcheck
Film
Spil
Bøger
Tegneserier
Svarsløjfen
Indsend Pixels

REGULATOREN
nr. 1 Ambrosia

Tegnet af Moreno
Skrevet af Corbeyran
Forlag: Arboris

Det er ikke lykken at blive født som en Thorakopag, selv om der er mange af den slags efter den store forgiftning. Aristide Nyz er én af dem, og han er blevet regulator. Regulering er drab, som for længst blevet en anerkendt samfundsnorm i denne historie.

I Morenos tegninger er dette fremtidssamfund meget stemningsfuldt, stilarter fra for hundrede år siden krydres med alskens teknik. Selv en Thorakopagisk Regulator kan have følelser, og en dag dukker der en opgave op, der har tråde tilbage til hans fortid.


3.2.2003

ALZÉOR MONDRAGGO
nr. 1 Den hvide sten

tegnet af David Caryn
skrevet af Makyo.
Forlag: Arboris

Den unge hr. Alzéor er en meget uheldig fyr, han har mistet sine forældre, hans slot er forfaldent og hans bedste ven en pervers lille krøbling. Alzéor er varm på den skønne Mustine, men ak, på afstand. Han begynder oven i købet at høre stemmer, men det er heldigvis hans skytsånd, der mod passende betaling kan give ham kræfter til at løfte tunge ting, at gå på vandet eller at flyve. Da englænderne bortfører den skønne Mustine kommer han ned på jorden igen, og samtidig kommer der lidt mere hold på historien.

Daredevil snart som film

GIGA nr 1
diverse tegnere og forfattere.
Forlag: Egmont Serieforlaget

I Januar udkom det første nummer af Giga, månedsbladet der afløser Gigant og Mega Marvel. Hovedfiguren i Giga 1 er Daredevil, tidligere kendt som Dæmonen, manden uden frygt, den blinde superhelt, hvis hvide stok er et dødbringende våben. Han var den første Marvel-superhelt der udkom på dansk, i 1967. I marts 2003 kan vi for første gang opleve ham på det store lærred, når den nye Daredevil-film har premiere.

Tegneserie-
arkiver

[2006]
[2005]
[2004]
[2003]
[2002]
[2001]
[før 2001]

 
-= NYHEDER
=-
 
FILM
PIRATES OF THE CARIBBEAN 2
DØD MANS KISTE
FILM I SOMMERVARMEN
 
BØGER
SØSTRENE GRIMM
GRIMMERE END GRIMM
MAGIK
 
SPIL
TOMB RAIDER LEGEND
APE ESCAPE 3
FIFA STREET 2