camilla-plum-krudt-og-krydderier

Camilla - Krudt og Krydderier (10)

Camilla Plums kulinariske verdensrejse slutter i Indonesien, hvor de rigtig godt kan lide chili og jordnødder. Der findes ikke en enkel "indonesisk" cuisine, som omfatter de 6000 beboede øer, men nærmere et sammenrend af mange regionale retter. Camilla Plum laver sort sambal, peanut sauce og satay spyd, jasminris med kokosmælk og Gado - Gado - en lækker indonesisk salat.
Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter.
Sendt første gang 05.06.11

Varighed:28 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2011

  • Hvad vil du dele?

Camilla - Krudt og Krydderier