camilla-plum-krudt-og-krydderier

Camilla - Krudt og Krydderier (4)

I Krudt og Krydderier laver Camilla Plum indisk mad så smagsløgene eksploderer. Populære retter som Chicken tikka, Sambar Marsala, Garam Marsala og kikærte pandekager fylder Camilla Plums landkøkken med duften af østen. Camilla Plum viser dig, hvordan man får det bedste ud af sine krydderier ved at riste dem, og så fortæller hun historien om det sagnomspundne krydderi Silphium - et nu uddød krydderi.
Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau, ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke & mærkeligt udseende planteprodukter.
Sendt første gang 24.04.11

Varighed:28 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2011

  • Hvad vil du dele?

Camilla - Krudt og Krydderier