camilla-plum-krudt-og-krydderier

Camilla - Krudt og Krydderier (7)

I Kina spiser de hunde og alt muligt andet. De typiske krydderier er stjerneanis, sorte gærede sojabønner, ingefær, hvidløg, sechuanpeber, cassia, lakrids, chili, fennikel, nelliker, soya og sukker. Camilla Plum laver hoisinsauce - en kinesisk barbecuesauce og krudter agurkesalaten op med chili og ingefær, og så viser hun dig, hvordan man rødkoger - en tilberedningsmetode der giver en meget flot krydring til fedtmarmoreret kød.
Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter.
Sendt første gang 15.05.11

Varighed:28 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2011

  • Hvad vil du dele?

Camilla - Krudt og Krydderier