ensom-midt-i-livet

Ensom midt i livet (1:3)

Programmet er ikke længere tilgængeligt.

Den tid et program ligger på nettet kan variere fra 7 dage og op til 3 måneder
Du kan finde andre programmer på DRTV forsiden, eller læse mere om tilgængelighed her.

Ensomhed

Ensom midt i livet (1:3)

22. apr. 2015 KL. 21:00

Udadtil ser alt velfungerende ud for Allan, Jette, Lars og Helle. Men alle fire har det til fælles, at de føler sig ensomme en stor del af livet.
Ensomhed rammer alle aldersgrupper, og hele 9,4 procent af 45-54-årige træffer sjældent eller aldrig venner. I denne programserie skal vi møde fire danskere - midt i livet - der alle mærker ensomheden dagligt.
Storbonden Jette møder hver dag mange gennem sit arbejde, og hun ser tit sine to voksne børn. Men hun savner en kæreste, der kan trøste og bakke hende op i den travle hverdag. Når ensomhedsfølelsen kammer over, så græder Jette sig i søvn. Tilflytteren Helle er aldrig rigtig faldet til i den lille by, hun flyttede til for 10 år siden. Hun savner i høj grad kolleger i sin lille enkeltmandsvirksomhed. Nogle dage taler hun slet ikke med nogen. Lars har - indtil for nylig - levet et travlt liv med karriere, ægteskab med to børn og et aktivt fritidsliv. Men pludselig ramte ensomheden Lars hårdt, da han blev skilt og arbejdsløs næsten samtidigt. Nu forsøger han at fylde de mange ledige - og ensomme - timer med fitness, kaffeaftaler og klaverundervisning. Allan derimod har følt sig ensom i hovedparten af sit liv, også dengang han var gift. Følelsen dukker også op, selvom han er sammen med mange mennesker. Efter fyraften er de eneste, han snakker med, kassedamerne på hans daglige indkøbstur. Aften efter aften går med Facebook og fjernsyn alene.
Tilrettelæggelse: Mette Møller Fogh og Jeppe Barsøe
Programmet sendes med synstolkning på DR1Syn, og vil efterfølgende også være tilgængeligt på dr.dk med synstolkning

Genre:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2014

  • Hvad vil du dele?

Ensom Midt i Livet

Udløbet
Favorit tilføjet
Ensom midt i livet (2:3)
29. apr. 2015 KL. 21:00
Udløbet
Favorit tilføjet
Ensom midt i livet (1:3)
22. apr. 2015 KL. 21:00