fra-thailand-til-thy

Fra Thy til Thailand

I det nordøstlige Thailand ligger en landsby med to slags familier. Dem der har en datter gift i Thy og dem der ikke har. De første bor i store fine parcelhuse, de andre bor i små træskure.
Sommai er byens dronning. Til daglig er hun fabriksarbejder i Nordjylland, men nu er hun tilbage i Thailand, hvor de unge piger flokkes om hende. De håber, at hun kan hjælpe dem til Danmark gennem ægteskab med en thybo. Men et liv i vesten har sin pris og kvinderne må tage svære valg hvis de vil forfølge deres drømme. For den nygifte pige, Kae betyder et liv i Thy at hun må efterlade sit barn. For Saeng går vejen til "paradis" over sex-barerne i Pattaya.
"Fra Thy til Thailand" er en opfølger til "Fra Thailand til Thy". Den første film gav et unikt indblik i kærlighedens vilkår mellem danske mænd og thailandske kvinder i Thy. "Fra Thy til Thailand" handler om det sted kvinderne kommer fra og de svære valg de må tage for at hjælpe deres familier. Ægteskabs-migration og sexturisme udgør her en intim scene for en fortælling om globalisering i øjenhøjde.
Sendt første gang 28.12.08

Varighed:58 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2008

  • Hvad vil du dele?

Fra Thailand til Thy